2821
2789
عنوان

عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 54 پست
عشق بی قراری داره،گریه و زاری داره....‌‌ عاشق شدم و خوب می‌دونم که بی وفایی داره

اخ چقدر خوب گفتی حرف دل منو زدی تو دو خط

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رو عاشق شدنم مطمئن نیستم ولی یک نفر رو دوست دارم که اومد خواستگاری و همون موقع خودم تردید داشتم و مخالفت هم زیاد بود من جواب رد دادم الانم یه مدته که یه پسری هست که انگار از من خوشش اومده همه ی معیار هایی رو که میخوامم داره ولی نمیتونم قبولش کنم که زندگیش به پای من خراب نشه 

سال ۹۳ عاشق شدم

اولین بار تو خونمون که اومده بود خواستگاریم دیدمش

عقد کردیم بهترین روزارو داشتیم اونم عاشقم بود ولی بعد ۶ ماه جداشدیم

شبی که بعد طلاق منو گذاشت خونه بابام و رفت بیمارستانی شدم تیمارستانی شدم یک هفته زیر سرم

دوماه با قرص ارامبخش میخوابیدم

شبو روزم گریه بود مامانم میومد تو اتاق میدید دارم گریه میکنم میرفت زنگ میزد دوستام بیان ولی حالمو خوب نمیکردن بهشون میگفتن برین بگید فلانی بیاد اسم عشقمو میاوردم

بابام از اتاق بیرون نمیومد که اشکامو نبینه

چندماه گذشت تا خوب شدم و کنار اومدم که دیگه رفتهو برنمیگرده

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

عشق بی قراری داره،گریه و زاری داره....‌‌ عاشق شدم و خوب می‌دونم که بی وفایی داره

چرابی وفایی داره؟؟؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
شدم، نشد حالام بیخیالشم نشد بگم یعنی نمیشد که چیزی اتفاق بیفته، ممنوعه، گناه همه‌ی خط قرمزا دارم ا ...

من بهش نرسم دیگه حوصله رابطه با کسیو ندارم ،😒

کلا بعد کات نتونستم به کس دیگه ای فکر کنم بعنوان پارتنر ، انگار تصویر ذهنیم از پارتنر فقط اون ثبت شده😒

هفته پیش یه مورد پیش اومد ولی اصلا حتی دوس نداشتم ازش سوالایی مث چندسالته و چکاره ای و ...بپرسم😑

سال ۹۳ عاشق شدم اولین بار تو خونمون که اومده بود خواستگاریم دیدمش عقد کردیم بهترین روزارو داشتیم ا ...

وای خدای من

چرا جداشدین؟

مایل بودید بگین 😓😢😨😰

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
وای خدای من چرا جداشدین؟ مایل بودید بگین 😓😢😨😰

چون خونوادش فهمیده بودن که خونوادم منو اوردن بزرگ کردن و بچه واقعیشون نبودم خودمم همون موقع فهمیدم بعد از ۲۰ سال

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

😥واقعا ناراحت شدم الان مجردی هنوز؟ اون چی؟

۶ ماه بعد ازدواج کردم فقط برای فرار از تنهایی و خوب شدن حالم و یه دختر دارم

اونم ازدواج کرده به تازگی

اکثر مواقع با  بی وفایی یکی از دوطرف تموم میشه درصد خیلی کمی هم به ازدواج ختم میشه

بی وفائی یعنی یکدومشون قبل اینکه بهم برسن ازدواج کنه؟

فک کنم ازدواج کنه😑مورد دورش زیاده😑منم که خر ، بلاکش کردم😑

فک کنین بلاکه، بعد زنگیده دختردائیم گفته بگین غزال بیاد حتما ، دعوتم کرده تولدش 🥺 

چقدر سنگدلم🥺

2824
2823
2791
2779
2792