2777
2789
عنوان

تنهایی

86 بازدید | 5 پست

چرااینقدر زنهای طلاق گرفته زیادشدن چه مرد مطلقه چه زن فرقی نداره بیشترشون جای خاهری همه خوش چهره توزمین بودیم حرف شدزبونم لال بشه گفتم دخترای خشکلتون به افغانیها چرانمیدی بچه میزارن توبغلتون میرن فروش دادم به افغانی بیست نفر دخترای محل بغلی نابودن ده نفرسربالاکردن یعنی شوهرتون افغانی هستش پسرامملکت زن نمیگرن هرکس میگی پیرزن بگیر ولش کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعن بعضیها معنی مطلقه نمیدونم چیه خدا میدونه تا سوم راهنمایی خوندم سوادچندانی ندارم ولی میدونم معنی یعنی واضع میگم ط ل.ا.ق.جداشده خداشاهده منم فقط یه زن طلاق دادم یعنی اون مطلاقم داد ولی زن نبود شیرزن بودزن باید اینجوری باشه یک متری ش بود ولی شیرین بود یه متری چهارتاازدخترعموهای منوتوگل زمین کشاورزی فروکرد بحثشون شد گفت عزیزم حالا نمیگفت عزیزم حای باتوهستم حا گفتاینادارن زرمیزنن ناراحت نشی فردا منم گفتم کتک بخری سه روزمیبندمت جای گاواغذامیخرن چهارنفرن میتونی گفت فقط نگاه کن این چهارنفروکتلت کرده بوددلم داره براش میترکه بچه رو بخونه میکنم حرف بزنه من صداشو بشنوم خانمها خارهای من همه دخترای سرزمینم آبجی من هستن جدا.نشید