2777
2789
عنوان

کیا اضطراب اجتماعی دارن

605 بازدید | 18 پست

من قرص میخورم ولی هنوز تاثیری ندیدم, بعد شما چطوری میشید, من وقتی میرم مهمونی اضطراب میگیرم.دستام عرق میکنه, صورتم سرخ میشه, اصلا شدید

برای سلامتی امام زمان صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربم ميگه تقصير اطرافيانه من پدر و مادرم ادماي استرسي و غير اجتماعين منو هم محدود ميکردن چه پوشش چه بيرون رفتن تا وقتي ايتطوري زندگي ميکردم از بيرون رفتن ميترسيدم از حرف زدن وحشت داشتم ولي از وقتي بيرون ميرم و تو اجتماعم خيلي بهتر شدم شايد نياز به تغيير محيط داري نه دارو

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
من تجربم ميگه تقصير اطرافيانه من پدر و مادرم ادماي استرسي و غير اجتماعين منو هم محدود ميکردن چه پوشش ...

نه من مهمونی یا مدرسم میرم استرس میگیرم

برای سلامتی امام زمان صلوات
نه من مهمونی یا مدرسم میرم استرس میگیرم

منم همينطور بودم اما الان ميتونم سمينار بدم بدون لرزش صدا يا نفس نفس زدن تپش قلب و سرخ شدن

البته گفتم مشکل من خانوادمه محيطمو گسترش دادم و بهتر شدم اما بازم لنگ ميزنم

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
من  عصبی میشم اظطراب میگیرم ، حس خجالت بهم دست میده ، حس میکنم همه دارن نگام میکنن ، حس میکنم ...

اعتماد به نفس عزت نفس پایین داری باید روی خودت کار کنی باید بفهمی چقد با ارزشی تو اشرف مخلوقاتی.خودتو دست کم نگیر یا ترس از اشتباه داری باید قبول کنی انسانی حق اشتباه داری

❤بیخود بی جهت صلوات❤