2777
2789

دوستم رئیس  یه شعبه از بانکه...ده سال سابقه داره میخواد بیاد بیرون خسته شده میخواد خونه باشه

خالم دبیر خیلی خوبی بود تو ۴۰ سالگی خودشو باز خرید کرد...

چند تا نمونه دیگه اطرافم دیدم..برام سواله که خیلیا براشون سواله استقلال مالی زن و موفقیت  میدونن  اما خیلیارو میبینم از کار کردن خستن  در حالیکه خیلیای دیگه دارن تلاش میکنن وارد بدنه ی شغلی جامعه شن....واقعا دچار دوگانگی شدم...

اینم بگم دوستم اجتماعیه...شغلشم  دوست داره ...اما میگه میخوام زندگی کنم با بچه هام لذت ببرم ...چقد۸ صبح بزارمشون  پیش پرستار بدم ۴ بیام خسته و کوفته تا شب...

چرا همه از موقعیتشون  ناراضی ان؟بهترین کار چیه از نظر شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری که خودت دوسش داشته باشی 

و از خودت راضی باشی

و اینکه به خودت افتخار کنی🌱

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

من توو خونه م با پولی ک دارم کلاس باشگاه میرم وقتمم پر میشه😃🙃🙃🙃🙃خیلی م راضی ام

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...

چون ذات زن اینه محبت کنه و محبت ببینه. 

کار بیرون از خونه واقعا انرژی میگیره. 

اندازه خودش کار کرده و دوست داره دیگه با بچه هاش  باشه و وقت بگذرونه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از نظر من یه زن موفق کسیه که بچه های شاد و سالم تربیت کرده باشه زنی که قابل احترام باشه به خاطر شخصیت والایی که داره و شاغل بودن یا نبودن ملاک موفقیت نیست برام 

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰

ازنظریکی مثل من که کنکوروگندزد

موفقیت فقط اینه بشه یه رشته خیلییی خوب بیاری،موفقیت اینه صبح زودپاشی و۱۰ ساعت درس بخونی و....

ولی منم خالم کمک جراحه،وهمش میگه کی تموم بشه بشینم خونه

اینوبدون هیچکسی ازوضعیتش راضی نیست.

میکاپ آرتیست مشهد_mua

خودم اینقد این چن روز به این مسئله فکر کردم که حد نداره دو دلم که ازمون استخدامی شرکت کنم حالا اگه یک درصد خدا خواست و قبول شدم میتونم تحمل کنم سی سال روزمرگی صبح زود بیدارشدن کار اصلا تو خودم نمیبینم