2777
2789
عنوان

یه زن باید چیکار کنه که بش بگید موفق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 35 پست

ومنی که 12 سال سابقه رو بخاطر بچه ام گذاشتم کنار و راضی هم نیستم از خانه داری، البته از بارداری نرفتم

مشاوره به من گفت کلا آدم ها تو هیچ شرایطی راضی نیستن، باید رو پذیرش کار کنن، اینکه کار، بچه، خانه داری، استقلال، تحصیل بخشی از زندگیه و باید بپذیریمش

نظر من اینه:

طبق حدیث پیامبر ص زن گل است و قهرمان نیست. 

وجود زن طوری آفرید شده که کار بیرون خونه زود خسته و پژمرده میشه. 

و موفقیت زن تو تربیت خوبربچه هاش، آرامش خونه و حفط امنیت خانواده ست

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار اینه دنبال کاری بری که دوستش داری و ازش لذت میبری

دوستت یه مدت از کارش لذت میبرد الان دیگه نمیبره

و‌میخواد پیش بچه هاش باشه ، اینم یه مدل کاره

ولی خانومها بخاطر داشتن استقلال مالی دوست دارن سختی های کار رو به جون بخرن 

خیلی از نظر مالی مستقلن اما شخصیتی نه برای همین قدرت تغییر ندارن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بستگی داره ... هر کسی موفقیت رو تو یه چیزی میدونه 

یکی موفقیت رو تو فرزند پروری و خانه داری خوب میدونه 

یکی شغلی 

یکی مالی 

یکی معنوی 

یکی آشپزی و محبت کردن به اطرافیان 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

به نظرم تو موقعیتی باشی که خودت دوستش داری ینی موفقی اصلا به شغل و جایگاه اجتماعی ربطی نداره

یکی خانه دار هست و راضی از زندگیش یکی هم شاغل 

چرا موفقیت فقط باید به پول باشه؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

بنظرم آدم باید خودش اون موقعیتی که توش راحته و احساس خوبی داره انتخاب کنه نه اینکه ببینه دیگران چی میگن. من فوق لیسانس دارم مدرس دانشگاه بودم اما الان پیش پسرمم و واقعا احساس خوشبختی میکنم عاشق عکاسی و نقاشی ام و انشالله پسرم بزرگتر شد هر دو رو ادامه میدم

خدای خوبم ممنونم که یه نی نی سالم و تپل مپل بهمون هدیه میدی😍🤗

موفقیت همون استقلال ولی خب ایشون خسته شده دیگه دلیلی نداره بگیم چون خسته شده ملاک موفقیت تغییر کرده گاهی ادما از موفق بودن خسته میشن دلشون میخواد معمولی باشن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وقتی کسی بچه دار میشه موفقیتش اینه که بچه هاش شاد و سالم باشن بقیه چیزا روزمرگیه فرقی نداره چکار کنی در هر حال لذت بردن از زندگی کامل نیست منظورم اینه همیشه از یه چیزی لذت میبری در عین حال همزمان از یه چیزه دیگه لذت نمیبری موفقیت این نیس همیشه بهت خوش بگذره هر کس بسته به شرایطی که داره برا اینده تلاش میکنه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
نظر من اینه: طبق حدیث پیامبر ص زن گل است و قهرمان نیست.  وجود زن طوری آفرید شده که کار بیرون ...

احسنت

البته شاغل بودنم بد نیست ولی زن ضعیفتره زود خسته و افتاده میشه.تازه کنارش باید خانه داری و همسرداری و بچع داری هم بکنه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

نظر من اینه: طبق حدیث پیامبر ص زن گل است و قهرمان نیست.  وجود زن طوری آفرید شده که کار بیرون ...

فرموده ی پیامبر بخاطر حساسیتهای  های روح ادمی هست 

وگرنه زنی شغلی رو دوست داشته باشه بره سره کار بهتره 

کاره خونه یه شغله کاره بیرون هم یه شغل 

بعضی خانه داری دوست دارن بعضی شغل بیرون ، دومی بهشون استقلال مالی میده ولی اولی نه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

تاپیکایی همینایی که میگن زن فقط باید بچه درست تربیت کنه رو بخونی متوجه میشی اکثراا بخاطر نبود استقلال مالی تن به چه خفت هایی که ندادن ،اگه میخوای غرورت حفظ بشه اختیار عمل داشته باشی ،سعی کن شاغل بشی نه کارگری که خسته و پژمرده ات کنه کار با جایگاه اجتماعی بالا 

ok bye
ومنی که 12 سال سابقه رو بخاطر بچه ام گذاشتم کنار و راضی هم نیستم از خانه داری، البته از بارداری نرفت ...

مشاور حرف قشنگی زده ...مامان منم همیشه میگه آسمون همیشه همون رو که هر کاری کنی هر جایی بری زندگی ناقصه و هیچ وقت نمیشه همه چیو  با هم داشت...منم خیلی گنگم

احسنت البته شاغل بودنم بد نیست ولی زن ضعیفتره زود خسته و افتاده میشه.تازه کنارش باید خانه داری و هم ...

به نظر منم بدنیست ولی یا قبل بچه دار شدن. یا وقتی میرن مدرسه

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

این چیزی که گفتی من در خیلی از آقایون هم دیدم که میگن از محیط کارشون خسته شدن و در کنارش خانم معلمی رو میشناسم که بعد بازنشستگی الان هم تو غیر انتفاعی و هم تو آموزشگاه کار می‌کنه و اصلا نیاز مالی نداره 

این موضوع خیلی فردی هست تا چی از زندگی بخوای و چه چیزی تو رو راضی و خوشحال کنه

2790
2778
2791
2779
2792