2777
2789
عنوان

یه زن باید چیکار کنه که بش بگید موفق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 35 پست
نظر من اینه: طبق حدیث پیامبر ص زن گل است و قهرمان نیست.  وجود زن طوری آفرید شده که کار بیرون ...

خوب اگر همه به این حدیث گوش کنن بشینن توخونه بعد یه خانم مذهبی مثل شما بخواد اموزش ببینه امپول بزنه دکتر بره باشگاه بره خرید کنه سونو کنه یا دندون ترمیم کنه  همه متصدی ها وکادر درمان و کادر اموزش و فروشنده و کارشناس مرد هستن هیچکار دیگه نمیتونین بکنین یا باید کامل از همه خدمات دست بکشین یا از اقایون خدمات ببینین چون خانما نشستن خونه قهرمان نبودن !!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
مشاور حرف قشنگی زده ...مامان منم همیشه میگه آسمون همیشه همون رو که هر کاری کنی هر جایی بری زندگی ناق ...

تا زمانیکه آدم بچه نداره، شغل هم درآمده هم استقلال هم تو اجتماع بودن

بچه دار که میشی علاوه بر مسئولیت بچه، خانه داری و پخت و پز هم داری، وقت کم میاره آدم، همش ناراحته که چرا نمیتونه به همه کاراش برسه و ناخودآگاه رو رفتارش اثر میذاره 

گاهی اوقات باید انتخاب کنی، بین شغل و استقلال یا خانواده و بچه 

هستن کسایی که تو بچه داری کمک دارن ولی به عینه دیدم بچه هاشون تا قبل مدرسه تفاوت رفتاری دارن چون نمیدونن از پدر و مادر پیروی کنن یا پرستار و پدر بزرگ و مادر بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزی که گفتی من در خیلی از آقایون هم دیدم که میگن از محیط کارشون خسته شدن و در کنارش خانم معلمی ...

من نمیدونم چی میخوام  ...خیلی کارا  هم دوست دارم خیلی کارا هم تخصص دارم...همین الان که دارم این تاپیکو  میزارم  در حال گرفتن پروانه اشتغال به کار مهندسیمم  ...از طرفی یه جای خیلی معتبر رزومه فرستادم واسه طراحی که پیام داده داریم رزومه هارو  بررسی میکنیم و اطلاع میدیم

من عاشق هر دو کارم...و با اینکه لحظه لحظشو  دوست دارم نمیدونم راه درست چیه

مشکل اینه که کمتر کسی تعادل و حفظ میکنه.آدم باید همه چیز و به اندازه و بجا انجام بده.هرکسی باییید کاری که ازش لذت میبره رو انجام بده.ولی خب کسی که متاهله باید بین همه چی تعادل برقرار کنه نه کارشو نه بچشو حق نداره فدای هم کنه.

مثلا من خودم کار بیرون واقعااا روحیمو فرسوده کرده بود چون درونگرا هستم از کاری لذت میبرم که خودم با اطلاعات خودم درگیر باشم.و کاری که در تعامل با مردم و شلوغی باشه به معنای واقعی نابودم میکنه.واسه همین سرمایه گذاری های انجام دادم که استقلال مالیمو داشته باشم.و فعالیت بیرون از خونم باشگاه و کلاسای مورد علاقمو این چیزاست فقط.و الان دقیقا همون چیزایی و دارم تو زندگیم که همیشه میخواستم.💖

هرکسی باید جوری که لذت میبره زندگی کنه هیچکس نمیتونه خوب مارو تشخیص بده.

نه عزیزم ناراضی نیست همین که رییس شعبه شده خودش خیلی مهمه الان از کارش بیاد بیرون هم که بی درآمد نمیمونه یا دبیری که بازخرید می‌کنه حتما حقوقشو داره پس بازم مستقل و موفق به حساب میاد

منم خیییلی کار میکردم الان کمش کردم ولی ناراضی نیستم 

2790
2778
2791
2779
2792