2777
2789

یکی از دوستان دانشگاه خیلی خوبی قبول شد مامانم همشش مسگف خوشبحال مامانششش

همشش جلوم تعربفو میکرد

الان طرف ترم دو وارد اکیپ۱۲ نفره پسر شده

دیشب استوری گزاشت سیگار میکشه

بنظرتون الان به مامانم چیزی بگم که ار کارای اون موقعش خجالت بکشه؟

نه مگه هر کی سیگار بکشه ادم بدیه حسود🤨🤨

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بگو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اون وقت مامانت میگه از فلانی یاد بگیر ۱۲ تا پسر برا خودش تور کرده

اما تو چی ؟

دریغ از یکی 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اون وقت مامانت میگه از فلانی یاد بگیر ۱۲ تا پسر برا خودش تور کرده اما تو چی ؟ دریغ از یکی 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دهنت

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

اِ منم همینجور بودم سرکوفت دوس و اشنا و فایمل رو خوردم و هنوزم میخورم اما من میگم همش تمام سرکوفتاشون رو تو روشون میارم. ب مادرت بگو خوش ب حال مادرش ک همچین دختر سیگاری و اکیپ پسرونه ای داره

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱

اون راهش رو اینجوری انتخاب کرده سیگارم دلیل عدم موفقیت در اینده نیست بنظرم رو نکات مثبت کلید کن و سعی کن رقابت سازنده ای داشته باشی

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
اون راهش رو اینجوری انتخاب کرده سیگارم دلیل عدم موفقیت در اینده نیست بنظرم رو نکات مثبت کلید کن و سع ...

ببی طرز فکر من این نی ولی خود مامانم اگه من اینجوری بودم اون نبود باز سرکدفت میزد

حالا نمیخوام فاز روشن فکری بگیرم

شاید تو زندگی شخصیش خوب عمل نکرده (که اون هم قطعی نمیشه نظر داد)

اما اگر دانشگاه نامبر وان باشه به راحتی اپلای میکنه و آینده روشنی براش رقم میخوره