2777
2789
عنوان

کسی که انقددددسرکوفتشو بهم میزدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 39 پست
ول کن بابا ساده نباش بگو منم دختر همسایمون رو مامانم میکوبید تو سرم همیشه بخدا یادم نمیره چقدر بخاطر ...

اخه من خودم دانشجو بودم رشته خوب 

به محص ققبول شدن ایشون یه رشته خیلیی پایین تر ولی دانشگاه خوب کلا تا چند ماه زندگیمون زهرمار بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت خیلی زشته و بدتر تو چشم مادرت میشی یه آدم حسووود،بعدم سیگار بکشه به کسی چه ربطی داره

اوکی راست میگید نمیگم🙂

ولی اعصابم خرد شده انقد مامامم اذیتم کرد

الان همون دوستم زنگ میرنه من مامانمو پیچوندم حواست باشه

اوکی راست میگید نمیگم🙂 ولی اعصابم خرد شده انقد مامامم اذیتم کرد الان همون دوستم زنگ میرنه من ماما ...

توام ارتباطتو با دوستت کم کن اگر تو رفت وآمد باهاش باعث میشه مادرت مقایستون کنه با مادرت بشین در این مورد صحبت کن چون کلا مقایسه درست نیست چون آدم میتونه پدرمادر خودشو با پدرمادر یکی دیگه ام مقایسه کنه 

ببی طرز فکر من این نی ولی خود مامانم اگه من اینجوری بودم اون نبود باز سرکدفت میزد

ااین که اونو بد کنی تا خودت رو توجیه کنی خوب نیست

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
دلگیره بره ابرو یکی دیگرو ببره؟ چرا اینجوریین شما

نرفت که 

پرسید همه هم نصیحتش کردن که این کار را نکنه ... میخواست انجام بده دیگه نمیامد اینجا حرف بزنه 

ولی اونی که شروع کرد به قضاوت و تهمت که حسودی و فلان فکر کنم شماها بودین 

پس این سوال و از خودت بپرس چرا اینجورین شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر خیلی قدیمی هستم ...