2777
2789
عنوان

بخت بستگی من با هیچی باطل نمیشه,هر کی راه حل داره براش دعا می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 62 پست
ببین اگ اعتقاد کامل داشته باشی بایه بسم الله مشکل حل میشه.ولی اگ کل قران رو بخونی و باهودت بگی تستتش ...

من تست نکردم اولش چه میدونستم اینقدر سنگینه انگار شارژ میشه دوباره از اول هر دفعه خوندم با امید اینکه این دیگه باطل میکنه خوندم 

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهره مار چی اونم گرفتی

نه،اصلیش گیر نمیاد پولشم ندارم واقعا خیلی گرون میگن،شما نتیجه دیدی؟

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

نه،اصلیش گیر نمیاد پولشم ندارم واقعا خیلی گرون میگن،شما نتیجه دیدی؟

بله داداش من داره استفاده کرده خیلی هم روش جواب داد خودمم میخواستم بخرم اما گفت 1500حقیقتش دستم خالی بود فعلا نگرفتم 

بله داداش من داره استفاده کرده خیلی هم روش جواب داد خودمم میخواستم بخرم اما گفت 1500حقیقتش دستم خالی ...

درخواستمو قبول کن 🙏🙏🙏

دوستان خواستم یه مطلبی راجع به سحرو جادو ، طلسم و دعا به اشتراک بگذارم دیدم خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب گرفتیم یا قهوه گرفتیم گفتن بختت بسته هست یا طلسم داری ، و بعد خیلی ذهنشون درگیر شده و دنبال ملا و دعا نویس میگردن برای باطل کردن . دوستان توجه کنید فقط کسانی که قرآن گردانی میکنن ، تشخیص میدن که طرف طلسم شده یا دعا داره یا سحرو جادو شده.

روش کارشون هم اینطور هست که قرآن رو باز میکنن اسم طرف رو میزارن لای قران ، بعد شروع میکنن به سوره خواندن.(با سوره مشخصی کار انجام میدن که متاسفانه نمیدونم ولی سوره طولانی هست شاید 1 ساعت زمان ببره، کلا سوره از حفظ میخونن)

بعد اگه طرف دعا یا طلسم داشته باشه اسم میچرخه ( یعنی زاویش عوض میشه) و قران گردان هم حالش بعد میشه . اونهایی که طلسم یا دعاشون خیلی سنگین هست مثلا یه صفحه از سوره یا چند ایه از قران میخونن قران گردان همون اول حالش بد میشه

بعد به مدت سه هفته به فاصله سه روز سه روز با انواع دعای سوزاندنی، طلسم یا دعای فرد رو از بین میبرن (سه تا قرآن گردان حرفه ای میشناختم که متاسفانه فوت کردن )

یه خانمی هم میشناختم که مثلا اسم طرف رو با مشخصاتش مینوشت داخل دفتر ، تاریخ هم یادداشت میکرد تا سه هفته به فاصله سه روز سه روز انواع دعاهای سوزاندنی همراه با زاغ ، اسپند و کندر و غیره ، طلسم یا دعا رو باطل میکرد و هزینش هم کم بود که متاسفانه شوهرش مخالف این کار بود و محدودیت داشت کلا روش کارش مثل قران گردان ها بود فقط قران گردانی انجام نمیداد

(فقط باطل کردن ) کلا هر کس قران گردانی انجام میداد  و دعا داشت برای باطل کردن میرفت پیش این خانم  چون هزینش کمتر از قران گردان بود و حرفه ای هم انجام میداد و بعد پیش هر قران گردانی میرفت میگفت دعا یا طلسم نداری

دوستان توجه کنید چیزی که من از قران گردانهای حرفه ای شنیدم سنگین ترین طلسم ها فقط با دعاهای سوزاندنی به مدت زیاد رفع میشه . کلا داخل شهر خودتون هر جا دیدین به این روش باطل میکنن بدونید که درسته