2777
2789
عنوان

بخت بستگی من با هیچی باطل نمیشه,هر کی راه حل داره براش دعا می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 62 پست

من خودم قبلا به بخت بستن و طلسم و اینا اعتقاد نداشتن تا اینکه یه خانمی دیدم کارمند بود  24 ساله ، خواستگار هم داشت درست نمیشد مثلا یکی از خواستگاراش بعد از مدتی گفت مادرم ناراضیه و الی آخر . بالاخره با هیچ خواستگاری به نتیجه نمیرسید

تا این که متوجه شد قبلا یه دعانویسی که شهرشون رفته بود برده بودن خونشون و یه دعایی ازش گرفته بودن و هزینش کامل نداده بودن . و این هم بخت این دختره رو بسته بود ( یعنی از هم محلی های این دعانویس شنیده بود که از این کارها هم انجام میده )

بالاخره رفت پیش قران گردان  فهمید دعا داره ، بعد رفت پیش خانمه باطل کرد و 3 ماه بعد عقد کرد الان 2 تا بچه داره ولی بالای 30 ازدواج کرد بعد به دوستاش هم گفت که هر که پیش این دعانویس رفته بره باطل کنه که مجرد نمونه

خلاصه پیش هر ملایی نرین که عواقب داره ، بعد سنگینی بخت کلا جدا هست از بسته بودن بخت . مثلا خیلی ها میشناسم که مثلا نامزد داشتن قبلا بختشون بستن یا اقوامشون این کارا میردن ، رفتن پیش قران گردان و الان ازدواج کردن . و خیلی ها هم میشناسم که قران گردانی انجام دادن و دعا نداشتن ولی همچنان مجردن . به نظرم برای سنگینی بخت باید ختم برداشت یا انواع نمازها و از نظرات بقیه استفاده کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مطلب دیگه هم یادم اومد یه خانمی پول یه ملایی رو کامل پرداخت نکرده ، بعد ملا دعا میزنه این خانم دیوونه میشه میخواسته از خونه فرار کنه که سریع زنگ میزنن به اون خانمه و باطل کننده انجام میده (حالا حساب کنین اگه باطل نکرده بودن میباست بره بستری بشه شوک بدن دارو مصرف کنه)

یه ملا دیگه هم دعا زده بود که زن و شوهر همش با هم دعوا داشتن میخواستن جدا شن که رفتن باطل کردن و خوب شدن دوباره

بالاخره پیش هر ملایی نرین بدتر زندگیتون خراب میکنه