2777
2789
عنوان

بخت بستگی من با هیچی باطل نمیشه,هر کی راه حل داره براش دعا می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 62 پست
30

بعضیاهم خب بختشون دیرتربازمیشه اماخب اگه طلسم باشی خودت میفهمی ازنشونه هااینکه خاستگاریات بهم بهوره یاکسی ب چشمت نیادیابرعکس

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرجافال استخاره گرفتم گفته هیچ نداری نه بستگی نه طلسم و جادو هییییچ فقددیرازدواج میکنی منم منتظرش ...

همه به من میگن جادو داری من یکیش بین من و یه پسره بود مامانش با سنگفرز تو قابلمه دعا مینوشت خوابشو میبینم موکله شکل اون میاد اصلا یک جادو دیگه هست اون بد تره و کلی تره نمیدونم کی کرده

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

نماز اول وقت

و این عملو (عکس)هر روز تا به مدت انجام بده

ذهنتم کنترل کن یعنی کلا به طلسم و اینا فکر نکن و توو غم نرو و عصبانیتتو کنترل کن و از درون شاد باش و به هیچ وجه به چیزای منفی فکر نکن که نمیشه و فلان

یع دفتر بردار هر روز شکر گزاری توش بنویس هر چی حتی میتونه نفس کشیدن مادرت باشع و همون لحظه ذوق کن بعد در ادامش خواسته هاتو بنویس

توو این مدت ارامشتو حفظ کن تحت هر شرایطی

و ادامه بده و رها نکن.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

نماز اول وقت و این عملو (عکس)هر روز تا به مدت انجام بده ذهنتم کنترل کن یعنی کلا به طلسم و ای ...

این کارو چهار سال پیش کردم مثل این بود که سرمو کردم تو برف مرسی ولی وقتی نماز اول وقت خوندم جور شد یکماه رفتم سر کار ولی اگه یک روز نخونم پرتم میکنن بیرون پیش اومد برام

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

خدا به دورکنه سوره جن بخون مرتب

ببین من بچه بودم واقعا حلال نمی کنم جوونیم سوخت واقعا بد بختی اینجاست این دعاهارم میخونم اثر روزانه و موقت داره  همون سوره جن و هفت بار تکویر یک مدت کارم بود ولی بازم انگار نه انگار

این کارو چهار سال پیش کردم مثل این بود که سرمو کردم تو برف مرسی ولی وقتی نماز اول وقت خوندم جور شد ی ...

اینو میخاستم بذارم گفتم عکی بعد یادم رفت

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care