2777
2789

ای وای منم دارم🥺 ولی دکتر گفت اگه اذیت نمیکنه موردی نداره 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

فیبروم خوش خیم باشه کاریش ندارن بادارو حل میشه بچه بیاره بعد بره خارج کنه اجی منم پارسال رحمشو دراورد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای منم دارم🥺 ولی دکتر گفت اگه اذیت نمیکنه موردی نداره 

اینم چند وقت داشت الان بزرگ شده دکتر میگه اگه فقط فیبروم رو دربیاریم بازم بعدا رشد میکنه. 

اهه من شنیدم فقط خوده فیبروم رو درمیارن که😢

معاینه و سونو میکنن خوش خیم باشه و کوچیک یا ال دی حل میشه خاهر من اول رف دکتر گف ال دی بخور میره نخوردبعد چن سال درد شدید دگ بی حد دگ بجه ام داشت ب اندازه کافی رف دکتر گف درار دراورد.

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
فیبروم خوش خیم باشه کاریش ندارن بادارو حل میشه بچه بیاره بعد بره خارج کنه اجی منم پارسال رحمشو دراور ...

آمپول داده اما گفته پنجاه پنجاه هست واسه کوچیک شدنش 

حالا میخاد بره س دکتر دیکه 

دعا کنید حل بشه اخه این چیه دیگه خیلی از خانم‌ها درگیر هستن 😣

فیبروم خوش خیم باشه کاریش ندارن بادارو حل میشه بچه بیاره بعد بره خارج کنه اجی منم پارسال رحمشو دراور ...

ینی هر کی فیبروم داره یه روز باید رحمشو دربیاره؟

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
آمپول داده اما گفته پنجاه پنجاه هست واسه کوچیک شدنش  حالا میخاد بره س دکتر دیکه  دعا کنی ...

بچه ک میتونه بیاره اگ میتونه دکتر گف بچه هرچن تامیخاد پشت سرهم بیاره بعد بره خارج کنه

معاینه و سونو میکنن خوش خیم باشه و کوچیک یا ال دی حل میشه خاهر من اول رف دکتر گف ال دی بخور میره نخو ...

انفاقا این همیشه ال دی میخورد دکتر گفته دیکه نباید بخوری. خواهر شما چند سالش بود دراورد 

اینم چند وقت داشت الان بزرگ شده دکتر میگه اگه فقط فیبروم رو دربیاریم بازم بعدا رشد میکنه.  &nb ...

میتونه الان بچه دوم بیاره؟؟

وای ترسیدم منم سر بارداریم فهمیدم دارم بعده زایمانم یه بار رفتم دکتر سونو کرد پرسید اذیت میکنه تاخیر داری گفتم نه همه چی اوکیه گفت موردی نداره پس

بچه ک میتونه بیاره اگ میتونه دکتر گف بچه هرچن تامیخاد پشت سرهم بیاره بعد بره خارج کنه

اره عزیزم ولی دوستم میخواست ای وی اف کنه برای جنسیت الان خیلی ناراحته میگه خوده ای وی اف دارو داره از یه طرفم میگه تو این سن رحم دربیاره عوارضش داره  

اصلن کلن همه چی ریخته بهم. 

میتونه الان بچه دوم بیاره؟؟ وای ترسیدم منم سر بارداریم فهمیدم دارم بعده زایمانم یه بار رفتم دکتر سو ...

اره میتونه بیاره اما اول باید فیبروم رو خارج کنه چون بزرگ شده بعد ولی میخواست بچه دوم تعیین جنسیت کنه که فعلا همه چی قاتی پاتی شده. 

میتونه الان بچه دوم بیاره؟؟ وای ترسیدم منم سر بارداریم فهمیدم دارم بعده زایمانم یه بار رفتم دکتر سو ...

نه نترسید اما مدام تحت نظر باشید اگه بچه دوم ندارید هم زودتر بیارید. چون تا کوچیک بلشع مشکلی با بارداری هم نداره 

اره میتونه بیاره اما اول باید فیبروم رو خارج کنه چون بزرگ شده بعد ولی میخواست بچه دوم تعیین جنسیت کن ...

انشالله خیرو خوشی بعده این براش پیش بیاد بدون مشکل بچه بیاره