2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست
نه نترسید اما مدام تحت نظر باشید اگه بچه دوم ندارید هم زودتر بیارید. چون تا کوچیک بلشع مشکلی با بارد ...

من واسه دکتر رفتن تنبلم

یه دونه بچه دارم اونم با کلی سختی و بعده سقط خدا بهم داد 

یه تلنگر شد برم دکتر ببینم الان اندازشون عوض شده یا نه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
انفاقا این همیشه ال دی میخورد دکتر گفته دیکه نباید بخوری. خواهر شما چند سالش بود دراورد 

۳۳

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی هر کی فیبروم داره یه روز باید رحمشو دربیاره؟

اگ بدخیم باشه اره و بزرگ فک کنم اخه اجیمو دراوردن دکترا

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ینی هر کی فیبروم داره یه روز باید رحمشو دربیاره؟

اگ بدخیم باشه اره و بزرگ فک کنم اخه اجیمو دراوردن دکترا

بدخیم که زبونم لال ربطی ب سرطان اینا نداره ؟؟

بدخیم یعنی ریشه میزنه باید دراورد وگرنه شاید همون سرطان فک کنم بار اول خودم باش رفتم دکتر گف مشکلی نیی خوش خیمه و کوچیکه دارو بخور این نخورد دارو بعد چن سال دگ اونقد درد شدید ک سرش ب سرم میفتاد دگ اخرا دردش شدید وخونریزی شدید داشت رفت دراورد

اخخخ خیلی زود بود دوست من ۳۶

این کوچکی ازدواج کرده بود چن تابچه داشت ماشاالله بیا ببینش روز ب روز جوانتر سرحال همیشه  فقط میگرن داره دگ از کمرو اینا نمیناله خداشاهد انگار ۳۰سالشه هرکی میبینه میگ ت روز ب روز جوان میشی

اگه به خاطر در آوردن فیبروم میخوان رحمش رو در بیارن باید پیش دکتر با تجربه بره 

اجی من رفت دراورد کلن تمام کمال ۱۵میلیون شد واسش پارسال