خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
نه علایم بارداریه دیگه حالا اولشه کمر درد و خستگی و چیزای دیگه میاد سراغت ک همشون طبیعیه و مربوط ب بارداریته
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
نه علایم بارداریه دیگه حالا اولشه کمر درد و خستگی و چیزای دیگه میاد سراغت ک همشون طبیعیه و مربوط ب ب ...
مرسی عزیزم راستی من قبل اینکه بفهمم باردارم دکتر گفت اول نتیجه آز رو بیار و بعد بهت میگم که سونو رو برب یا نه ولی الان دکترم در دسترس نیس و الان که نگاه کردم سونوی رحم و لوله های فالوپ برام نوشته چیکار کنم؟
مرسی عزیزم راستی من قبل اینکه بفهمم باردارم دکتر گفت اول نتیجه آز رو بیار و بعد بهت میگم که سونو رو ...
تو ۸ هفتت برو سونو انجام بده بعد برو پیشش
از الانم شروع کن اسید فولیک و ویتامینd3۱۰۰۰ روزی یدونه بخور