2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 75 پست
عه چه خوب تفاوت سنی شون چقدره؟

تولد سه سالگی پسرم فهمیدم باردارم

۳ سال و ۸ ماه باهم تفاوت سنی دارن

ولی خیلی مراقبت کردم

دو سه هفته اول اصلا جلو پسرم بوسش نمیکردم قربون صدقه شم نمیرفتم

مدام از زبون دخترم باهاش حرف میزنم که داداشمو دوس دارمو این حرفاهیچوقتم نمیخاست بهش آسیبی برسونه

راضیم خداروشکر

الان اين بنده خدا بگه اوضاع خوبه ديگ همه چي خوب ميشه؟ دروغ ك نميگه مملكتو دزد برده

الان موضوع تاپیک درموردمملکت واوضاعشه ؟ 

هرکس میخواداقدام کنه مسلماهمه ی شرایط رودرنظرمیگیره مخصوصاشرایط جامعه وکشورش رو 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلتون برا بچه هایی ک قراره تو این اوضاع مملکت بزرگ شن نمیسوزه؟ 

نه چون خدا همه جاهست توهمه ی مملکت ها..

توی همه ی سالها..

وتوی همه ی وضع اقتصادیها..🙃

وخداروشکر وابسته به قیمت دلار وطلا و آدمهانیست😉

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اگه تربیت پدر مادر درست باشه،حسادت بچه ها نهایتا یکی دوماه اوله

من تربیتم خدایی حس میکنم خوب بود .چون اطرافیان هم شده بهم گفتن که بچهات آرومن رفتاراشون خوبه.بهم حسادت ندارن اصلا

چقدر نا امیدیو پمپاژ میکنین.یکم حال همو خوب کنیم جای اینکه بزنیم تو ذوق هم

حال مردم خوب بشه ربطش چیه الان شرایط خوبی برای بچه اوردن نیست هممون میدونیم چرا 

کی خودش میبخشه اگه بچش صدمه ببینه 

چ روحی چ جسمی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من دختر اولم۵ سالشه دومی۶ ماهه واقعا خوشحالم که دومیو آووردم از موقعی که بدنیا اومده دختر اولم ...

دختر دوم منم وقتی بدنیا بیاد،اختلافشون ۵ سال میشه.

بنظر منم اختلاف سنی خوبیه.

چون الان دخترم از اب و گل در اومده،تازه ۵ ماه هم به زایمانم مونده،تا اون موقع بازم عقلش رشد میکنه

الان اين بنده خدا بگه اوضاع خوبه ديگ همه چي خوب ميشه؟ دروغ ك نميگه مملكتو دزد برده

خوب همه میدونیم اوضاع چطوره ولی چیکار کنیم همه نازایی بگیرنو بزنن تو سر خودشون که اوضاع بده دیگه نیاریم.

ادم به امید زنده است

الان موضوع تاپیک درموردمملکت واوضاعشه ؟  هرکس میخواداقدام کنه مسلماهمه ی شرایط رودرنظرمیگیره م ...

موضوع بي ربط به اوضاع نيست

و اينكه شما جيره ميگيري هم همينطور

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱
نه چون خدا همه جاهست توهمه ی مملکت ها.. توی همه ی سالها.. وتوی همه ی وضع اقتصادیها..🙃 وخداروشکر ...

خدا خیلی جاها نبوده... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اصلا موضوع تاپیک ارتباطی با حرف شما نداره  تاپیک جدا بزنید چیزایی که به ذهنتون میریزه مطرح کنی ...

واقعا چرا انقد منع فرزند آوری میکنید این فضای سمی و ناامیدی رو حاکم میکنید اینهمه عوارض تک فرزندی  هست

اگه به این حرفا باشه که نسل بشر منقرض میشه

چون مشکلات کم و زیاد همه جای دنیا هس

واقعا چرا انقد منع فرزند آوری میکنید این فضای سمی و ناامیدی رو حاکم میکنید اینهمه عوارض تک فرزندی &n ...

واقعا اجازه بچه دار شدن هم باید از بعضی ها گرفت 

موضوع بي ربط به اوضاع نيست و اينكه شما جيره ميگيري هم همينطور

هرطوردوست داری فکرکن ولی تهمت اصلاکارخوبی نیست .هممون داریم اذیت میشیم ولی بچه هامون چه گناهی کردن ؟ 

اینکه افسرده وگوشه گیرهم نباشن یه جورای حق بچه هست که بادوست وپدرومادردرست نمیشه 

استارترفقط درموردحسادت بچه تاپیک زده بودنه اوضاع مملکت 

لطف کنیدتاپیک روبه طرف موضوعات سیاسی نبرید 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤