2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 75 پست
الان اين بنده خدا بگه اوضاع خوبه ديگ همه چي خوب ميشه؟ دروغ ك نميگه مملكتو دزد برده

شمازندگی نمیکنی؟بوسیدی گذاشتی کنار؟؟

ایشون یه بچه دارن وکاملا به شرایط آگاهن لازم به توضیح وانرژی منفی بقیه نیست.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اصلا موضوع تاپیک ارتباطی با حرف شما نداره  تاپیک جدا بزنید چیزایی که به ذهنتون میریزه مطرح کنی ...

من میدونم هر ادم اینده میخواد 

مهم تر از خانواده جامعس 

حتما قبل بچه دار شدن نگاه میکنم ب همه موارد 

من در جایگاه ی مادر هیچوقت نمیتونم خودم ببخشم اگر اتفاقی بیفته 

میشه بچه نیورد تا اوضاع بهتر بشه

ن ب خاطر حرف ی کاربر توی ی تاپیک و ی نی نی سایت ک همشون الکین. ب خاطر ی بچه. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرطوردوست داری فکرکن ولی تهمت اصلاکارخوبی نیست .هممون داریم اذیت میشیم ولی بچه هامون چه گناهی کردن ؟ ...

لایک..واقعا بچه هامون دارن قربانی میشن..

خودمون چه قدر لذت بردیم ازمحبت خواهروبرادر و عمو ودایی وخاله وعمه..چه خاطرلت شیرینی ساختیم فقط داریم بچه هامون ومحروم میکنیم ازاین محبت ها.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
شمازندگی نمیکنی؟بوسیدی گذاشتی کنار؟؟ ایشون یه بچه دارن وکاملا به شرایط آگاهن لازم به توضیح وانرژی م ...

حوصله بحث با كسايي كه سودشون تو نفهميدنه رو ندارم.. 

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱
حال مردم خوب بشه ربطش چیه الان شرایط خوبی برای بچه اوردن نیست هممون میدونیم چرا  کی خودش میبخش ...

توکروناهم به من میگفتن شرایط خوبی نیست عزیزم ولی آوردم..والان بامامان گفتنش عشق میکنم.

هرکسی اعتقاداتی داره ومن قشنگ حس میکنم بچه هام برکت آوردن توزندگیم..که حتی گاهی به همسرم میگم ما سرسفره بچه هانشستیم نه اینا سرسفره ما..به خداراست میگم نه جیره خورم نه هیچی🤣🤣

ولی چه بهترازمادری کردن که توغریزه ی یه زنه😍

چراباید این همه حس خوب وازخودمون وبچه هامون دریغ کنیم؟

لایک..واقعا بچه هامون دارن قربانی میشن.. خودمون چه قدر لذت بردیم ازمحبت خواهروبرادر و عمو ودایی وخا ...

معلوم نیست خودشون چقد گرفتن و میگیرن

این سایتم به گند کشیدن،سایت پر شده از افراد سمی

تاپیک استارتر و تاپیک های دیگه رو به بیراهه میکشن

لایک..واقعا بچه هامون دارن قربانی میشن.. خودمون چه قدر لذت بردیم ازمحبت خواهروبرادر و عمو ودایی وخا ...

دقیقا .مشکلات همیشه وهمه جابوده 

ماهافقط درقبال به دنیاآوردن وبزرگ کردن وآینده ی بچه هامسئول نیستیم 

حق نداریم داشتن خواهروبرادرکه حق طبیعیشونه روازشون بگیریم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه اتفاقا بدتر میشه ،دکتر هولاکویی میگه فاصله باید کمترم باشه تازه سرچ کن

نظر دکتر هلاکویی محترم. 

قضیه بچه اوردن اشتباه تو شرایط اشتباه بماند. 

من و داداشم فاصله سنیمون 12 ساله جدا از اینک عین مادر پسر بودیم رابطه ب شدت صمیمی داریم هیچ موقع حس بد نگرفتیم جفتمون. بچه شدم منم شدم بچه دو ساله با هم بازی میکردیم بهتر از هر خواهر برادر دیگ ای

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دختر دوم منم وقتی بدنیا بیاد،اختلافشون ۵ سال میشه. بنظر منم اختلاف سنی خوبیه. چون الان دخترم از اب ...

بله ۱۰۰٪

مخصوصا اینکه اولی خیلی کمک حالمه و دیگه حسادت نداره نسبت به خواهرش  واینکه هم جنس هم هستن برای خودشون هم بهتره

نظر دکتر هلاکویی محترم.  قضیه بچه اوردن اشتباه تو شرایط اشتباه بماند.  من و داداشم فاصله ...

شما دیگه بچه نبودی طبیعیه مشکلی پیش نیاد😐

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
من میدونم هر ادم اینده میخواد  مهم تر از خانواده جامعس  حتما قبل بچه دار شدن نگاه میکنم ...

این احتمالات که همیشه هست آدم پس پاشو بیرون خونه نذاره که شاید تصادف کنه؟؟

میشه بچه آورد ودرست تربیتش کرد که بزرگ بشه و تاثیرگذار...

بزرگ بشه بشه یه آدم خوب..

یاحتی جون خیلی هارونجات بده..