2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 75 پست
توکروناهم به من میگفتن شرایط خوبی نیست عزیزم ولی آوردم..والان بامامان گفتنش عشق میکنم. هرکسی اعتقاد ...

بچه کوچیک شما الان توی شرایط خوبی نیست 

میشد صبر کرد. 

عزیزم منظورم شما نیستی، اما من بچه رو عروسک نمیبینم ک اگر میتونه من رو خوشحال کنه بیارم. ی ادم میبینم ک حق داشتن شرایط مناسب داره. بازم میگم منظورم شما نیستی بد برداشت نکن. خدا بچه هاتونم حفظ کنه. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر دکتر هلاکویی محترم.  قضیه بچه اوردن اشتباه تو شرایط اشتباه بماند.  من و داداشم فاصله ...

چه قدر خوب تعریف میکنی ازداداشت عزیزم😍

ماهم همین حس خوب وبرای بچه هامون میخوایم..عشق خواهربرادری...که باهیچ پولی جبران نمیشه.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
بچه کوچیک شما الان توی شرایط خوبی نیست  میشد صبر کرد.  عزیزم منظورم شما نیستی، اما من بچ ...

ممنون عزیزم ولی اونجاکه گفتی بچه ی کوچیکم توشرایط خوبی نیست منظورت چیه؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

استارتر عزیزم من ازبیمارستان اومدم یه عروسک خوشگل برای دخترم گرفتم گفتم داداشی کادوآورده..

توبارداری خیلی آمادش کردم میگفتم داداشی دوست داره و..

وقتی به دنیااومد دخترموکامل آزادگذاشتم که بااسباب بازیاش سرگرم شه سخت نگرفتم که خونه روبهم نریز و..

جلو دخترم زیاد قوربون صدقه پسرم نرفتم وقتی دخترم خواب بود میچلوندمش🤣🤣

واینکه اززبون پسرم زیاد بادخترم حرف میزدم که مثلا آبجی من وقتی توشکم مامان بودم صدای شعرخوندتومیشنیدم میشه شعربخونی برام؟

یا مثلاآبجی میشه آرومتربازی کنی من بخوابم که زودبزرگ بشم بتونیم باهم بازی کنیم و

وتاوقتی دومی نوزادبود به پدرش میگفتم بیشتربه اولی توجه کنه که متوجه میشه..خداروشکر بحث حسادت پیش نیومد‌

شما دیگه بچه نبودی طبیعیه مشکلی پیش نیاد😐

صحبت این نیست اگر بچه سالم بزرگ شه مشکل پیش نمیاد کلی روانشناس بچشون فاصله سنیشون 4 5 ساله سالم سالمن یکیش عمه خودم 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
این احتمالات که همیشه هست آدم پس پاشو بیرون خونه نذاره که شاید تصادف کنه؟؟ میشه بچه آورد ودرست تربی ...

شاید بچه نخواد این کار بکنه 

خودتون خوب میدونید راجب چی صحبت میکنم 

الان شرایط بچه اوردن نیست 

شاید بچه نخواد این کار بکنه  خودتون خوب میدونید راجب چی صحبت میکنم  الان شرایط بچه اوردن ...

خوب اون ومثال زدم آره شرایط سخت هست ولی تاریخ وبخونیم کدوم دوره شرایط سخت نبوده؟

ناامیدی مساوی بامرگ...

شاید بچه نخواد این کار بکنه  خودتون خوب میدونید راجب چی صحبت میکنم  الان شرایط بچه اوردن ...

دخترمن میخوادنقاش بشه😍

اینطوری میخواد دنیارو زیباترکنه😍

الانم ازخونه خودمون شروع کرده😜

چه قدر خوب تعریف میکنی ازداداشت عزیزم😍 ماهم همین حس خوب وبرای بچه هامون میخوایم..عشق خواهربرادری.. ...

من از بودن برادرم ناراحتم چون دوسش دارم 

ب نظرم هیچ بچه ای لایق این نیست این شرایط ببینه

بگذریم ک من کم نزاشتم هیچ جا براش اما دور از انسانیته ب خاطر علاقه خودم ب بچه ها خواهر برادر جدید بخوام! 

ادم گلی ک دوسش داشته باشه رو نمیچینه.... 

ممنون عزیزم ولی اونجاکه گفتی بچه ی کوچیکم توشرایط خوبی نیست منظورت چیه؟

بچه های کوچیک شما تو شرایط خوبی نیستن. 

شاید مادر پدر کامل و فهمیده و عاقلی داشته باشن ک از ته وجودشون دوسشون دارن اما شرایط جامعه خوبی ندارن. 

هیجکس الان نداره ن من ن شما ن همه بچه ها. نمیتونیم از پدر مادرامون شاکی باشیم ک چرا مارو اوردین اما میتونیم بچه نیاریم تا شرایط بهتر بشه ک اگر همر اتفاقی افتاد عذاب وجدان اینک ما تو شرایط بد بچه اوردیم لهمون نکنه

من شما رو نمیدونم اما من این اجازه رو ب خودم نمیدم

خوب اون ومثال زدم آره شرایط سخت هست ولی تاریخ وبخونیم کدوم دوره شرایط سخت نبوده؟ ناامیدی مساوی بامر ...

تو شرایط سخت تاریخ معمولا میجنگیدن تا شرایط بهتر کنن برای بچه هاشون 

بچه های کوچیک شما تو شرایط خوبی نیستن.  شاید مادر پدر کامل و فهمیده و عاقلی داشته باشن ک از ته ...

ببین عزیزم خوب بستگی داره هدفت چی باشه وازچه دیدی به زندگی نگاه کنی...

که متوجه شدم که دریچه دیدمون باهم متفاوته..

موفق باشی عزیزم 😍

وانقدر ناامید نباش دخترخوب 😉

ببین عزیزم خوب بستگی داره هدفت چی باشه وازچه دیدی به زندگی نگاه کنی... که متوجه شدم که دریچه دیدمون ...

باور من اینه ک از هر دید نگاه کنم حق ندارم تو این شرایط ی موجود رو اذیت کنم. 

شما ام موفق باشی. 

شاید شما شرایطشو نداری دلیل نمیشه به همه بست بدی و بقیه رو جیره خور بدونی، اگر بنا به شرایط بود الان نسل بشر منقرض شده بود، خیلی از ماها بچه های زمان جنگ و دهه شصت هستیم. مطمئنا شرایط اون موقع بهتر از الان نبوده. تا بوده همین بوده بقا و ادامه نسل بشر، چه بهتر که کسایی که میتونن فرزند درست و سالم تربیت کنن بچه بیارن که نسل آینده از همه نظر اصلاح بشه و دنیا جای قشنگتری بشه. 

اینطوری که شما میگی پس سر کار نرو ،بیرون نرو بشین گوشه خونه و افسردگی بگیر، همین چیزی که حاکمان میخوان. 

ما مسئول تربیت فرزندان آگاه هستیم