2777
2789
عنوان

قیمت های قدیم

256 بازدید | 26 پست

یک کتاب قدیمی دارم روش نوشته ۳۵۰ ریال...قوطی تافت مو رو نمیدونم چطوری نگه داشتم روش نوشته ۳۰۰۰ تومن..هر وقت میبینم خندم میگیره😂💔💔

INFP🪷.....در کل آدم آرومی هستم و از تبادل نظر خوشم میاد ولی اگر درباره موضوعی مخالفم بودید و یک طومار بلند بالا برام نوشتبد که مخالفت کنید مخصوصا درباره ی باور ها و عقاید، انتظار نداشته باشبد پاسخ بدم چون این بحث ها از حوصلم خارجه :)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زمان خودش ببین چقدر ارزش دلشته پول راحت خرج میشه

راحت بدست نمیاد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

باید گریه کنی نه خنده !!😑

خنده ی تلخ

INFP🪷.....در کل آدم آرومی هستم و از تبادل نظر خوشم میاد ولی اگر درباره موضوعی مخالفم بودید و یک طومار بلند بالا برام نوشتبد که مخالفت کنید مخصوصا درباره ی باور ها و عقاید، انتظار نداشته باشبد پاسخ بدم چون این بحث ها از حوصلم خارجه :)

چقدر همه چی ارزون و قدرت خرید ها بالا بود اصلا حساب کتاب نمی کردن قبلا

😔💔

من ۳۶ سالمه تمر و لواشک ۵ تومنی یادمه.۵ تا تک تومنی.یه سکه میدادیم و لداشک میگرفتیم

من خودم یادمه با پنج تومن پفک نمکی از این کوچیکه برای مدرسه میخریدم بعد شده بود هفت تومن یک سکه پنج تومنی میدادیم با یک سکه دو تومنی

سکه دو تومنی خیلی بزرگ بود

بستنی دونه ۱۰۰تومن بود یادش بخیر

رمان بچگی ما گرون ترین بستنی ۵ تومن بود..فانتزیم این بود ک ازونا بخرم