2777
2789
عنوان

قیمت های قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 26 پست
ببین من با ماهی ۵۰۰ طلا میخریدم میرفتم شاگردی تو مغازه ماهی پونصد کاملم مبدادمش طلا قسطش ک تموم میشد ...

من اولین حقوقم با کار دانشجویی که گرفتم رفتم با نصفش ربع سکه خریدم

تازه با نصف حقوق

اونم کار دانشجویی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم یادمه با پنج تومن پفک نمکی از این کوچیکه برای مدرسه میخریدم بعد شده بود هفت تومن یک سکه پنج ...

راستی من تو رو از قدیم میشناسم مثلا ۱۲ سال پیش! قبلا اسم کاربریت زهره خانمی بود ولی فکر کنم کاربریت ترکید.منم قبلا الهه شرقی بودم اونم ترکید!

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

راستی من تو رو از قدیم میشناسم مثلا ۱۲ سال پیش! قبلا اسم کاربریت زهره خانمی بود ولی فکر کنم کاربریت ...

جونم اره یادمه الهه شرقی😍😍😍

چه خوب یادته

اره کاربری اولم زهره خانمی بود فکر کنم از سال ۹۲ اینجا هستم آنقدر قدیمی شدم یادم رفته سالی که اینجا عضو شدم کی بود

با اینجا سر جراحی عمل بینی آشنا شدم از تاپیک جراحی بینی اپنموقع مهمترین و بهترین منبع پزشکان جراحی بود دیگه موندگار شدم

این کاربریم که فکر کنم چهارمی هست

اما همه کاربری ها رو با همین عکس میزارم که دوستامو گم نکنم

جونم اره یادمه الهه شرقی😍😍😍چه خوب یادتهاره کاربری اولم زهره خانمی بود فکر کنم از سال ۹۲ اینجا هست ...

کار خوبی کردی عکس کاربریتو عوض نکردی.قبلا سایت بیشتر جنبه مشاوره و پزشکی و کودکیاری داشت الان بیشتر جنبه خاطرات دوست پسر و مدرسه داره!

ولی خوشحال شدم دیدمت موفق باشید❣️

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

جونم اره یادمه الهه شرقی😍😍😍چه خوب یادتهاره کاربری اولم زهره خانمی بود فکر کنم از سال ۹۲ اینجا هست ...

من هم اون زمان بودم تاپیک های شما و اینکه بارداری و اینا

یه سوال جسارتا احساس خوشبختی میکنید؟

من هم اون زمان بودم تاپیک های شما و اینکه بارداری و اینا یه سوال جسارتا احساس خوشبختی میکنید؟

احساس خوشبختی یک حس جمعی هست یعنی شما نمیتونی تپ جامعه ای زندگی کنی که مردم و اطرافیانت درگیر مشکلات زیادی هستن و خوشبخت باشی

قبلا واقعا خوشبختی و خوشحالی رو حس میکردم امروز با اینکه خودم مشکل خاصی ندارم نه جسمی نه مالی نه خانوادگی اما همش میکم انگار گرد مرگ رو هوا هست

مردم همه ناامید و خسته هستن اینهمه فوت جوون داریم اطرافمون چجوری میشخ خوشبخت بود

وقتی خونه همسایه ات عزا هست به شما هم به هر حال میزسه

از دی ماه که شادی از خونه هممون رفته والا

قبلا همش مهمونی و دورهمی داشتیم الان هیچکس دیگه حوصله نداره نه دوست نه فامیل

خوب مسلما آدم نمیتونه شاد باشه انگار فقط داریم روزها رو میگذرونیم

به قول خانم هایده روزهای روشن خداحافظ

بازم میگم خودم مشکلی ندارم شوهر خوبی دارم زندگی خوبی دارم خانواده ام سالم دورم هستن اما مشکلات اطرافیان نمیزاره حالم خوب باشه

بخصوص این مرگ و میرهای اخیر