2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست
عزیزم چی شد باردار هستی ان شاالله؟!

اره گلم.ازمایش دادم.بعد۴روزعقب افتادن پریود.تیتردادم ازمایشگاه دیگه

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
نه هنوز .فردا می‌خوام برم .سلامت باشی گلم .انشالا برات مثبت شه

سلام عزیزم.شماازمایش تیتر چندشدبعد۳روزعقب افتادن؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم.شماازمایش تیتر چندشدبعد۳روزعقب افتادن؟

سلام گلم من آز تیتر ندادم بعد ۵ روز از عقب افتادن بالاتر از ۲۰۰ بود

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
سلام گلم من آز تیتر ندادم بعد ۵ روز از عقب افتادن بالاتر از ۲۰۰ بود

به سلامتی.مبارک باش

وای خیلی خوشحال شدم برات.واقعا اون سری کلی دعا کردم.شاد باشید و لذت ببرید از زندگی.برا عاقبت بخیری و ...

ممنون گلم.چشم.حتماعزیزم.مرسی بابت دعات.مهربونم.واقعاازت ممنون.انشاءالله عاقبت بخیربشن فرزندانت وهمیشه شادوموفق و خوشبخت.🙏🙏🙏🙏🙏

وای خیلی خوشحال شدم برات.واقعا اون سری کلی دعا کردم.شاد باشید و لذت ببرید از زندگی.برا عاقبت بخیری و ...

عزیزدلم دعاکن قلبشم تشکیل بشه.🥰🥰🙏🙏

ان شاالله تشکیل میشه.حس میکنم پسره،اسمشو اگه دوست داشتی مهدی یا مهدیار بزار همینطوری به دلم خطور کرد

مممون گلم.مهربونم.خدایی چقددل پاکی داری.اسم همسرم مهدی.میگفتیم پسرشدبه اسم مهدی چی میاد😁😁😂😂😂

به سلامتی.مبارک باش

سلامت باشی گلم .ممنونم .بارداری شمام مبارک باشه .ایشالا سالم بیاد تو بغلت

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
سلامت باشی گلم .ممنونم .بارداری شمام مبارک باشه .ایشالا سالم بیاد تو بغلت

ممنون عزیزم.انشاءالله مال شماهم سالم بیادبغلتون🙏🙏🙏

ممنون عزیزم.انشاءالله مال شماهم سالم بیادبغلتون🙏🙏🙏

انشالا .فدات