2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست

زود رفتی برای آز بزار سه چهار روز از موعدت بگذره بعد برو

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
همون ۲دقیقه.کم کم ازخط شروع شدوپررنگ شد.فکرنکنم بیشتراز۲دقیقه بود.چون ازدستشویی دراومدم.افتاده بود

من شوعرم ازمایشگاه.

گلم ازمایش دیرتر نشون میده 

اما با بی بی چک های مختلف. و با ادرار صبح امتحان کن .اگه مثبت شد قطعا بارداری

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شوعرم ازمایشگاه. گلم ازمایش دیرتر نشون میده  اما با بی بی چک های مختلف. و با ادرار صبح امت ...

ازمایش خون یعنی دیرترنشون میده؟🤔ممنون عزیزم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
عجله نکن مال من چندروز از موعدم گذشت ولی بعد پریود شدم،بزار یه هفته از موعدت بگذره لااقل خب

بی بی چک زده بودی؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
ازمایش خون یعنی دیرترنشون میده؟🤔ممنون عزیزم

اره دیگه ..باید غلظتش تو خون به حد بالای نرمال برسه .

زود رفتی ازمایشگاه .

بیبی چک های مختلف مارکهای مختلف بزن اگه زیر یه دقیقه خط افتاد داری مانان میشی

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

اره دیگه ..باید غلظتش تو خون به حد بالای نرمال برسه . زود رفتی ازمایشگاه . بیبی چک های مختلف مارکه ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم.انشاءالله.چشم

من تهوع خفیف تو طول روز دارم ..نمی دونم شاید خیلی بهش فکر می کنم

مگه چند هفته ای

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
بی بی زدی؟اره والا.بدترمیزنن توذوقت

اره مثبت بود 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اره مثبت بود 

ازمایش دادی؟چندروزبعدپریودی رفتی؟فقط بتادادی یاتیتر؟مبارکه.به سلامتی.خداکنه منم مثبت بشه

ازمایش دادی؟چندروزبعدپریودی رفتی؟فقط بتادادی یاتیتر؟مبارکه.به سلامتی.خداکنه منم مثبت بشه

نه هنوز .فردا می‌خوام برم .سلامت باشی گلم .انشالا برات مثبت شه