2777
2789
عنوان

بی بی چک

559 بازدید | 57 پست

سلام دوستان.من ۲۳ام بی بی زدم هاله انداخت.۲۴ام هم زدم.کمی پررنگترشد.و۲۵ام سیکلم رفتم ازمایش.منفی بود.دوره هامم ۲۸روزه ااست.امروز۲۷سیکلم بی بی زدم اینوانداخت.حالابنظرتون باردارم یانه؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بازم برو آز خب

این سری وایسم پس فردااگه پریودنشدم.برم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
این سری وایسم پس فردااگه پریودنشدم.برم

خط دوم چقدر طول کشید ظاهربشه؟تی؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ارع عزیزم شاید حامله باشی چون منم ادل اینجوری بود بعد رفتم ازمایش دادم مثبت شک دار بعد چند وقت مثبت

بی بی شمااینطوربود؟ازمایش رفتین مشکوک بود؟بعدمثبت شد؟

آزمایش خون گفت منفیه؟ اگر گفته منفی اون درسته

۲۴سیکلم رفتم.امروز۲۷سیکلم.وفرداموعدم

بنظرم واسه آز خون زود رفتی بزار از موعدت چن روز بگذره بعد برو

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚