2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست

من ۳ روز از موعدم گذشته هنوز نرفتم واسه آز خون

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خط دوم چقدر طول کشید ظاهربشه؟تی؟

همون ۲دقیقه.کم کم ازخط شروع شدوپررنگ شد.فکرنکنم بیشتراز۲دقیقه بود.چون ازدستشویی دراومدم.افتاده بود

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
قششنگم چه علائمی داری؟

علائم پریودی ولی پری نمیشم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من ۳ روز از موعدم گذشته هنوز نرفتم واسه آز خون

چه صبری داری شما.اخه من خیلی دوست دارم.بارداربشم🥴

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
چه صبری داری شما.اخه من خیلی دوست دارم.بارداربشم🥴

اتفاقا منم دل تو دلم نیس ولی میدونم که زود برم آزمایشم دقیق نیس فقط سوراخ سوراخ میشم

اتفاقا منم دل تو دلم نیس ولی میدونم که زود برم آزمایشم دقیق نیس فقط سوراخ سوراخ میشم

بی بی زدی؟اره والا.بدترمیزنن توذوقت

ازدخترعمه ام هم پررنگ دوتاخط.افتادرفت ازمایش دادمنفی بدرفت دکترسنوگرفت معلوم شدکیست داشته تستامثبت شده

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
ازدخترعمه ام هم پررنگ دوتاخط.افتادرفت ازمایش دادمنفی بدرفت دکترسنوگرفت معلوم شدکیست داشته تستامثبت ش ...

اره من هرسری کیستم داشتم مثبت نمیشد.ازموعدش گذشته بود؟من هنوزموعدم نشده

اره من هرسری کیستم داشتم مثبت نمیشد.ازموعدش گذشته بود؟من هنوزموعدم نشده

ازمایش نده فقط بروسنو

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
همون ۲دقیقه.کم کم ازخط شروع شدوپررنگ شد.فکرنکنم بیشتراز۲دقیقه بود.چون ازدستشویی دراومدم.افتاده بود

پس درسته...بارداری...یه هفته دیگه برو آزمایش بده

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️