2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست
عزیزم چی شد باردار هستی ان شاالله؟!

اره گلم.ازمایش دادم.بعد۴روزعقب افتادن پریود.تیتردادم ازمایشگاه دیگه

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
نه هنوز .فردا می‌خوام برم .سلامت باشی گلم .انشالا برات مثبت شه

سلام عزیزم.شماازمایش تیتر چندشدبعد۳روزعقب افتادن؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.شماازمایش تیتر چندشدبعد۳روزعقب افتادن؟

سلام گلم من آز تیتر ندادم بعد ۵ روز از عقب افتادن بالاتر از ۲۰۰ بود

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
سلام گلم من آز تیتر ندادم بعد ۵ روز از عقب افتادن بالاتر از ۲۰۰ بود

به سلامتی.مبارک باش

وای خیلی خوشحال شدم برات.واقعا اون سری کلی دعا کردم.شاد باشید و لذت ببرید از زندگی.برا عاقبت بخیری و ...

ممنون گلم.چشم.حتماعزیزم.مرسی بابت دعات.مهربونم.واقعاازت ممنون.انشاءالله عاقبت بخیربشن فرزندانت وهمیشه شادوموفق و خوشبخت.🙏🙏🙏🙏🙏

وای خیلی خوشحال شدم برات.واقعا اون سری کلی دعا کردم.شاد باشید و لذت ببرید از زندگی.برا عاقبت بخیری و ...

عزیزدلم دعاکن قلبشم تشکیل بشه.🥰🥰🙏🙏

ان شاالله تشکیل میشه.حس میکنم پسره،اسمشو اگه دوست داشتی مهدی یا مهدیار بزار همینطوری به دلم خطور کرد

مممون گلم.مهربونم.خدایی چقددل پاکی داری.اسم همسرم مهدی.میگفتیم پسرشدبه اسم مهدی چی میاد😁😁😂😂😂

به سلامتی.مبارک باش

سلامت باشی گلم .ممنونم .بارداری شمام مبارک باشه .ایشالا سالم بیاد تو بغلت

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
سلامت باشی گلم .ممنونم .بارداری شمام مبارک باشه .ایشالا سالم بیاد تو بغلت

ممنون عزیزم.انشاءالله مال شماهم سالم بیادبغلتون🙏🙏🙏

ممنون عزیزم.انشاءالله مال شماهم سالم بیادبغلتون🙏🙏🙏

انشالا .فدات