2777
2789
عنوان

زن کارمند

2402 بازدید | 50 پست

خانوم ها کدومتون خانه دارین کدومتون شاغل؟ 

میشه بیاید بگید من با اینکه تحصیلات خوبی دارم ولی هیچوقت شاغل نشدم و نبودم چون پارتی نداشتم حالا خانواده شوهر اکثر زنهاشون کارمند هستن و همشون توی تعریف وو‌‌.‌. گفتن که با پارتی و ‌... رفتن سرکار بعد من خانه دارم خواهر شوهرام و جاریم کارمند هستن همش حس میکنم اونا رو تو سرم میکوبن با اینکه مدرک من از همشونم بالاتره مثلا رفتم مدرکم رو بیارم خواهر شوهرم گفت امیدوارم بتونی ازش استفاده کنی یا مادر شوهرم گفت یه دختر برا برادر شوهر مجرده پیدا کن یکی رو بهش گفتم گقت نه بابا اون چیه بدرد نمیخوره کارمند نیست کارمند پیدا کن حتما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم دوختن به حقوق دختر..بیچاره دختری که بخاطر حقوقش بخوانش...تاعمر داره باید باج بده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

کارمند نیست کارمند پیدا کن😐😐انگار طرف دکتره خداییش بدترین قشر همین کارمندان با چندغاز حقوق هزارتا حرف میشنویم.البته پارتی بازی نمیخواد مگه اینکه دنبال کار تو سازمانای دولتی باشی وگرنه بخش خصوصی منو همکارام بدون پارتی رفتیم

به نظر من هر خانومی باید بره سرکار 

شما شغلتون چیه؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عزیزم منم شاغل نیستم یعنی دنبال کار بودم ولی کار مناسب پیدا نکردم حالا من خواهرشوهرم در مغازه کار میکنه خاله های شوهرم تقریبا باهم همسنند منشی دکتر یکی هم رنگ مو انجام میده ولی من درس خوندم اونوقت دایم اونا را میزنند سرم و همیشه مییگن توکه کاری نمیکنی البته برا من مهم نیست