2777
2789
عنوان

زن کارمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 50 پست
ممنون عزیزم برام دعا کن . و یه چیزم بگم من یه مدت تو‌مدرسه کار میکردم معلم غیر انتفاعی شوهرم توقع دا ...

چشم حتما تو هم برای من دعا کن،وای واقعا چرا همه مردا یجوری هستن و اینقد ... هستن 

کار درستی کردی 

بچه ها خدایی توو کار خدا موندممم

من کارمندم مادرشوهرم میخواد تیکه پارم کنه همش میگه بچه باید توو خونه خودش باشه...(چون بعضی وقتا بچم اونجامیره) بعد هنوز رسمی نیستم ...یهو بدون هیچ حرفی پیشی میگه حالا مگه کی مگه از اونایی که خیلی پول میارن(والا من هر چی درمیارم خرجم با خودمه کمکم می کنم)بعد جاری دارم زیر دیپلم بنده خدا پدر مادرش خدمه بودن (البته از سر برادرشوهرم زیاده) همش اونه میکوبه سرمن ...میگه وای مریم داره یخچالشو تمیز می کنه وای سرویسشو می شوره(جاریم وحشتناک شلخته و تنبله)ولی با این حال هر حرکتی بکنه میان میگن...من طفلک خونم تمیز غذام براه..اونوقت همش می خوان بگن فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خدایی توو کار خدا موندممم من کارمندم مادرشوهرم میخواد تیکه پارم کنه همش میگه بچه باید توو خو ...

واقعا اینجوریه،؟ نکنه مادر شوهر منم منو دائم میکوبه سر جاریم که بشین خودت بچت رو بزرگ کن و .... چون همش پیش مادر شوهرمه بچش 

متاسفانه به خاطر بحث پارتی مافیا حق خیلی ها رو خوردن خودم بود یه پسر فضول همش هول میشد آزار اذیت می رسوند خیلی درد داشت براک همیشه کثافت کاری می کرد حرف مفت چرت و پرت می گفت شوهر یکی دیگه بود از شدت مستی اعتیاد زده بود به سرش میگفت تو هیچی نیستی الا زن من ، منم می خواستم بگم زده به سرت من چه ربطی به تو دارم آخه کوحلقه دیوانه کو اسم شناسنامه به نظرم عقلت به زوال رفته مگه نگفتی یکی دیگه جذاب چرا سراغ من اومدی دیوانه کودن روانی،، درکل به نظرم این بحث آرایش کردن فقط مال جشن و سرور باید بره به نظرم همه جا آرایش کنن بهتره تا چرخ تولید بچرخه باید به فکر پیشرفت باشیم دیگه نسل زنانیکه مثل مردها می مونن تموم شه 

بچه ها خدایی توو کار خدا موندممممن کارمندم مادرشوهرم میخواد تیکه پارم کنه همش میگه بچه باید توو خونه ...

مشكل ما زن ها اينه كه خيلي به حرف بقيه و مردم اهميت ميديم ، هر زري ميخوان بزنن بزنن به قول يه بنده خدايي يه گوشت در كن يه گوشت دروازه به فكر خوشي خودت باش دنيا زود ميگذره تموم ميشه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙