2777
2789
عنوان

زن کارمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلامتی خودت مهم باشه فکر نکن بزار هرکار میخواند کنند شما الان تا هروقت بخوای بیدار میمونی صبح ...

ممنون بابت دلداری و واقعا حرفات درسته ولی من کل عمرم رو صرف درس خوندن کردن و هیچ هنری ندارم نه ارایشگری نه خیاطی هیچی آتلیه هم خب زدنش پول میخواد که اونم ندارم   

شادو خوشبخت باشید  دستت رو سرم 😅🤦🏻‍♀️

ایشالله شما هم بتونید مهاجرت کنید 

البته مهاجرت باز خودش شروع یکسری چالشهای جدیده آنقدر دردسر داره که نگو 

من تازه اومدم از لحظه ورودم لحظه ای نیست که به اقامت فکر نکنم که چجوری بتونم اقامت بگیرم 

منم جاریام کارمندن.مادرشوهرمم خوشحاله اونا کمک خرجن.از نظرشون من بخور بخوابم.ولی مهم نیست برام.بذار ...

دقیقا به منم جوری تحمیل کردن و میکنن که تو یه مصرف کننده بخور و بخوابی و به درد نخور و اون کمک خرجه و فلان و بسان 

کار بیرون آدم و خسته می کنه درست،ولی وقتی بهش عادت می کنی دیگه نمی تونی توی خونه دووم بیاری

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ممنون بابت دلداری و واقعا حرفات درسته ولی من کل عمرم رو صرف درس خوندن کردن و هیچ هنری ندارم نه ارایش ...

دقیقا منم مثل شما نگران نباش منم فقط درس خوندم متاسفانه کسی که رفته خیاطی یاد گرفته درامد داره منتها من ندارم مشکل جامعه ما همینه که افرادی که درس خوندن و واقعا هم درسشون خوب بوده اگه پول و پارتی ندارن هیچی نیستن و به علم کمتر تو جامعه ما اهمیت میدن زمان ما پدرهامون فکر میکردن ما درس بخونیم چیزی میشیم و پیشرفت قراره بکنیم نمیدونستن اینجور میشه الانم از زندگی لذت ببر چون وظیفه کار کردن نداربم منم خیلی ناراحت میشم ولی بعد میبینم تمام افراد مدل خودم همینه وضعشون و چاره ای نیست 

دقیقا منم مثل شما نگران نباش منم فقط درس خوندم متاسفانه کسی که رفته خیاطی یاد گرفته درامد داره منتها ...

افرین دقیقا همینه،آره ولی اینقدر این نکبت ها مستقیم و غیر مستقیم توی گوش من خوندن که احساس میکنم وظیفه کار کردن دارم روز خوش ندارم از دسشون 

شما شغلتون چیه؟  من هرجا میرم میگن سابقه ولی میبینم کسایی که هیچی حالیشون نیست رو قبول میکنن ف ...

منم کارمند شرکت خصوصی ام نه من پارتی نداشتم فقط یکی دوماهی دنبال کار گشتم و روزی یکی دوتا مصاحبه میرفتم

افرین دقیقا همینه،آره ولی اینقدر این نکبت ها مستقیم و غیر مستقیم توی گوش من خوندن که احساس میکنم وظی ...

بیخیال عزیزم لذت ببر مگه چقدر زنده ایم برو باشگاه برو بیرون تا هروقت میخوای بخواب برو خونه مادرت کلا خوش باش

بیخیال عزیزم لذت ببر مگه چقدر زنده ایم برو باشگاه برو بیرون تا هروقت میخوای بخواب برو خونه مادرت کلا ...

یه نگاه به تاپیک هات انداختم انشالا تمام مشکلات خودتم زودتر حل بشن 

یه نگاه به تاپیک هات انداختم انشالا تمام مشکلات خودتم زودتر حل بشن 

ممنون عزیزم برام دعا کن . و یه چیزم بگم من یه مدت تو‌مدرسه کار میکردم معلم غیر انتفاعی شوهرم توقع داشت کامل حقوق را بیارم تقدیمش کنم از اونطرفم من میرفتم هرروز مدرسه این اقام شیفت بود روزایی که خونه بود پامیشد میرفت خونه مامانش و با من میومد دعوا راه مینداخت که ناهار چرا اماده نیست خونه چرا تمیز نیست ابدا وظیفه خودش نمیدونست کار انجام بده تو خونه منم بوسیدم کارا گذاشتم کنار اصلا سراغش نرفتم