2777
2789
عنوان

زن کارمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 50 پست
بله  خیلی خسته میشم  جدا از اون خونه داری و  فروشگاه اینترنتی ام دارم

خب میشه خوبی و بديش رو بگی و اینکه واقعا مجبوری بری سرکار بخاطر پولش یا اینکه فقط دیگران به به چه چه کنن؟ ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میشه خوبی و بديش رو بگی و اینکه واقعا مجبوری بری سرکار بخاطر پولش یا اینکه فقط دیگران به به چه چه ...

من برای پولش میرم 

ولی خب به خودمم افتخار میکنم که مستقلم 

بدی هاش صبح زود بیدار شدن و خستگی و ایناس برا من 

بچه داری ام تو وضعیت کارمندی سخته 

خونه داری ام سخته .... 

کارمند نیست کارمند پیدا کن😐😐انگار طرف دکتره خداییش بدترین قشر همین کارمندان با چندغاز حقوق هزارتا ...

شما شغلتون چیه؟ 

من هرجا میرم میگن سابقه ولی میبینم کسایی که هیچی حالیشون نیست رو قبول میکنن فقط چون پارتی دارن 

اگ مادرشوهرت کارمند میخاست چطور تورو گرفتن منم خانه دارم مدرکمم خوب ازدانشگاه خوب ولی نتونستم سرکار ...

برای یکی از پسراش کارمند گرقته منی که بعدش باشم خانه دار گرفت نمیدونم انگار میخواست دو مدلش رو تست کنه حالا میگه بعدی رو حتما باید کارمند بگیرم باز 

عزیزم منم شاغل نیستم یعنی دنبال کار بودم ولی کار مناسب پیدا نکردم حالا من خواهرشوهرم در مغازه کار می ...

منم اوایل. برام مهم نبود ولی اینقدر گفتن و میگن که دارم دیوونه میشم 

منم اوایل. برام مهم نبود ولی اینقدر گفتن و میگن که دارم دیوونه میشم 

عزیزم سلامتی خودت مهم باشه فکر نکن بزار هرکار میخواند کنند شما الان تا هروقت بخوای بیدار میمونی صبح تا هروقت بخوای میخوابی میتونی بری باشگاه به خودت برسی بری تفریح و ازادی ولی اگه کارمند باشی هرروز صبح باید پاشی گاهی مریضی گاهی حال نداری مثل مدرسه رفتن وظیفه داری این مشکلاتم درنظر بگیر سعی کن خودت کاری برای خودت رو به راه کنی که زمان و وقتش دست خودت باشه مثل ارایشگری خیاطی اموزش و کلاس خصوصی یا فتوشاپ‌ یادبگیر اتلیه بزن