2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 129 پست
جالبه از اول غیر مستقیم و رسمی دختره نخ داده بعدش هم خودش گفته آقای فلانی ما دیگه همکارم نیستیم شما ...

مرض داره دیگه....خیلیا اینطوری هستن بعد نهایت میگن ما فقط همکاری حرف زدیم..چند روز قبل تاپیک زدم در مورد اینکه پیام های همکلاسیه دختر همسرم رو قبل اینکه همسرم ببینه حذف میکنم...چند بار لینکارو‌کردم و اصلا به روی خودم نیاوردم....چند نفر تو همین نینی سایت هجوم آوردند که آملی..عقب مونده هستی...ما با همکلاسیامون و‌همکارامپندمراورده ی ماری و تحصیلی داریم...گفتم نمیشه فقط با همجنس خودتون مراوده داشته باشید...؟؟اینا عمونایی هستن که نخ میدم به طرف بعد میگن فقط همکاریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوریم ازهم خداروشکر من تبریزم خانوادم تهران دیر ب دیر همو میلینن وقتی ام ک میلینن ب بهونه های مختلف ...

این خیییییلی بده پدرهم داری؟ادم دیگه به کی اعتمادکنه؟اینطورنمیسه ادم بره خونه اقاش بایدراحت باسه ن دلواپس.این همه مرد.

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹
عذرخواهی میکنم نامادریتونن ؟؟؟

ن مادرخودم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
نه عزیز مهر ماه کاملا تموم شده  قبلش هر روز کلی چت و مکالمه داشتن بعد مهر ماه فقط دوتا آذرماه ف ...

عزیرم میشه تاپیکتو ببندی و بعد ب نی نی یار بگی پاک کنه تاپیکتو

ببخشید توروخدا بچه ها هی سوال میکنن من اذیت میشم💔

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
سختگیری کنی بدتر میشه زندگیت خراب نکن اونم اش دهن سوزی نیست ک تو ول کنه بره با اون اون میتونست مخ کس ...

آی دقیقا راس میگی ولی چه کنم حس حسادت زنانم تحریک شده  وقتی به شوهرم میگم دوسش داشتی و داری با حالت مسخره میخنده بهم میگه واقعا تو دیوونه شدی

یا بگی تاپیکتو گزارش کنن ک پاک بشه 💔

بلخشیدا توروخدا

واقعا چرا با محارم؟ یعنی از خدا شرم نمیکنن. دلشون به حال پاره تنشون نمیسوزه

من میگم شیطان توی وجودشون رخنه کرده

انسان واقعی نمیتونه اینکار کنه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
اره زندگی میکنن باهم نمیدونم هرسری گفتم گفتن تواشتباه میکنی دادو بیداد ک این نمیزارع من بادامادم حر ...

چرا با پدرتون موضوعو در میون نمیگذارین به نظرم ایشون باید در جریان ریزو درشت این ماجرا قرار بگیرن

چرا با پدرتون موضوعو در میون نمیگذارین به نظرم ایشون باید در جریان ریزو درشت این ماجرا قرار بگیرن

نمیتونم بخاطرشوهرم توروی همه وایسادم خودم خورد میشم و اینکه شوهرمو دوسش دارم بابامم دوس دارم اصلا دوس ندارم اذیت بشه بابام💔همون من ازاین داغ بسوزم بهتره تا بابام ناراحت بشه💔

دختره رو جر ندادی؟

نه به خاطره همین میسوزم خرداد فهمیدم سکوت کردم فقط فرستادم با گوشی شوهرم من خانم آقای فلانیم ممنونم یعنی خر من همه چیو میبینم یدونه هم استوری از حضرت فاطمه به خاطره نامحرم گذاشتم یه بار تیر فهمیدم اون بارم با گوشی شوهرم با زبون شوهرم نوشتم زنم به من بی اعتماد شده دیگه ما با هم حرف نزنیم بعدش که روحمم خبر نداشت آذر فهمیدم برادرشوهرم گفتم زنگ زد تهدیدش کرد برادرشوهرم میگفت رید تو خودش خیلی ترسید

منم یجورایی این دردو تجربه کردم خیلی تلخ بود، شوهرم نزدیک مادرم شده بود ، ولی نه رابطه ...

همش تقصیر مامانم بود ک محبت زیادی میکرد به شوهرم 

هرروز به این قضیه فکر میکنم با اینکه یکساله گذشته هنوز داغش ب دلم هست