2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 129 پست
😔خیلی سخته ولی دیگه احتمال همه چی هس باید خیلی تیز باشم

سختگیری کنی بدتر میشه زندگیت خراب نکن اونم اش دهن سوزی نیست ک تو ول کنه بره با اون اون میتونست مخ کسی بزنه تا الان شوهر کرده بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون۳۶ همسرم۲۴ خودم۱۹ بخدا خیلی حوشگلم زشت نیستم بداخلاقم نیستم اصلا اگ بد بودم انقد نمیسوختم

مامانت همسن من هست نوه داره بعد دنبال پسر بازیه 🙄 حالا مرد غریبه هم نه دامادش 🙄🙄 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
اگه تکرار نشده دیگه هیچوقت در موردش با شوهرت حرف‌نزن....هیچوقت فراموش نمیشه اینطور رفتارها..ولی خودت ...

جالبه از اول غیر مستقیم و رسمی دختره نخ داده بعدش هم خودش گفته آقای فلانی ما دیگه همکارم نیستیم شما هم زندگی داری خوب نیست دیگه حرف بزنیم نمیدونم درد دختر چی بود

مامانت همسن من هست نوه داره بعد دنبال پسر بازیه 🙄 حالا مرد غریبه هم نه دامادش 🙄🙄 

یکبار یه خانوم تو اتوبوس به مادرم میگفت مادرم و شوهرم سالهاست باهمن بدبخت ام اس گرفته بود

میگفت نه میتونم به کسی بگم نه میتونم ادامه بدم

خیانت وحشتناکه بخصوص با محارم الله اکبر

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
شما دیگه کاسه داغتراز آش نشو  همینجوریش حالش داغون هست شما فکرشو میبری جاهای دیگه ...

من بااین خانوم کاری ندارم.خیلی کلی میگم چراباید دروغ بگیم یادلداری دروغ بدیم؟؟؟؟خیلی نظریه ها وجود داره اون دیگه بسته به درک و منطق طرف داره که کدومو بپذیره و نپدیره.شمااگر بری پیش روانشناس ،تک تک این کامنتارو بهت بگه به طرف میگی خانوم یااقا من خودم زندگیم اینجوری هست شماکاسه ی داغترازاش نشو؟؟؟؟؟؟؟؟یامیگی فکرمو منحرف نکن؟!این سایت برای تبادل نظره...چرا همه قصد داریم همو بکوبونیم.

خدابهت صبربده گلم باهاشون چطوررفتارمیکنی وقتی کنارهمن؟

دوریم ازهم خداروشکر من تبریزم خانوادم تهران

دیر ب دیر همو میلینن وقتی ام ک میلینن ب بهونه های مختلف دوس دارن تنها باشن باهم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
یکبار یه خانوم تو اتوبوس به مادرم میگفت مادرم و شوهرم سالهاست باهمن بدبخت ام اس گرفته بود میگفت نه ...

واقعا چرا با محارم؟ یعنی از خدا شرم نمیکنن. دلشون به حال پاره تنشون نمیسوزه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
ببخشید میشه بگی ت چتاشون چی نوشتن؟! 

خیلی چیزا

اذیت میشم بخدا💔

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙