2777
2789
خب تیزهوشانم بودید که:) یعنی از دوازدهم شروع کردید؟ آزمون از کلاس چندم و کجا رفتید؟ خیلی سخته رتب ...

مطمئن باش اگر تلاش کنی اصلا سخت نیست. من کلا از همون ابتدایی خیلی درس میخوندم، پس نمیتونم‌بگم از فلان موقع شروع کردم. ولی خب یازدهم خیلی جدی درس میخوندم یادمه. مدرسه مهمه ولی نه اونقدرا. بعد باید ببینی چه رشته ای دوست داری، من دوستم با رتبه ۱۸۰۰ الان داره دانشگاه تهران پلیمر میخونه. گاهی میبینی حتما لازم نیست سه رقمی بشی تا چیزی که دوست داری قبول شی تو تهران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش اگر تلاش کنی اصلا سخت نیست. من کلا از همون ابتدایی خیلی درس میخوندم، پس نمیتونم‌بگم از فلا ...

من خودم نمونه درس میخونم

اما خب اکثر قبولی ها شده بچه های تیزهوشان

برای همین فکر میکنیم خیلی عقب تریم

خداقوت پهلوان امیدوارم رشته خوبی قبول شی چه رشته ای مد نظرته؟

امیدوارم خدا صداتو بشنوه🥲خودمم نمیدونم.خیلی دوست داشتم ی رشته خفنی بخونم اما نمیدونم ب چی علاقه دارم.از بچگی ب دوستام فقط درسارو همیشه یاد میدادم🤧احتمالا برم فرهنگیان اگ قبول شم اما خب خفن نیس🤧

بله

میشه چند تا سوال بپرسم?

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
من خودم نمونه درس میخونم اما خب اکثر قبولی ها شده بچه های تیزهوشان برای همین فکر میکنیم خیلی عقب ت ...

نه اصلا اینجوری نیست بهت قول میدم به خودت خیلی بستگی داره تا به مدرسه. چه رشته ای دوست داری؟

امیدوارم خدا صداتو بشنوه🥲خودمم نمیدونم.خیلی دوست داشتم ی رشته خفنی بخونم اما نمیدونم ب چی علاقه دار ...

اگه به دبیری علاقه داشته باشی فرهنگیان هم خوبه

نه اصلا اینجوری نیست بهت قول میدم به خودت خیلی بستگی داره تا به مدرسه. چه رشته ای دوست داری؟

از معماری و اینا خوشم نمیاد

بیشتر مثل مهندسی کامپیوتر و برق و کار توی شرکتو اینارو دوست دارم

البته خودمم هنوز دقیق نمیدونم چی می‌خوام

فقط نمیدونم چطوری باید رتبه سه رقمی بیارم واقعا بهش نیاز دارم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792