2777
2789
میانگین ۳۰ بزنی زیر هزار میشی تو منطقه ۳

بخدا????

منطقه1و2چی

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال کنکور ریاضی دادم و سه رقمی شدم. درصد هات لازم نیست زیاد خفن و فضایی باشه تا یه رتبه خوب به دست بیاری. البته ما عمومی هم داشتیم. اما به نظرم برای کنکور امسال هم اگر میانگین درصد هات ۴۰ ۵۰ باشه حتما یه چیز خوب توی تهران قبول میشی.

من پارسال کنکور ریاضی دادم و سه رقمی شدم. درصد هات لازم نیست زیاد خفن و فضایی باشه تا یه رتبه خوب به ...

برای ما شرط معدل دو سال

چطوری سه رقمی شدید؟

الان چه رشته ای کجا میخونید؟

چقدر سوال دارم😂

مدرسه خاصی درس میخوندید؟

برای ما شرط معدل دو سال چطوری سه رقمی شدید؟ الان چه رشته ای کجا میخونید؟ چقدر سوال دارم😂 مدرسه ...

من خیلی خیلی درس خوندم پارسال. الان رشته مهندسی برق تو یه دانشگاه مطرح تهران میخونم. مدرسه هم تیزهوشان بودم. سوال دیگه ای هم داری بپرس.

من خیلی خیلی درس خوندم پارسال. الان رشته مهندسی برق تو یه دانشگاه مطرح تهران میخونم. مدرسه هم تیزهوش ...

خب تیزهوشانم بودید که:)

یعنی از دوازدهم شروع کردید؟

آزمون از کلاس چندم و کجا رفتید؟

خیلی سخته رتبه سه رقمی بیاری؟