2777
2789
آره حتما

1:رتبتون چند رقمی بود چند بود

2:ایران زندگی میکنید?

3:رشتتون چیه?

4سنتونو میگید?اگه مشکل دارید حدودی بگید مثلا بین21تا28

5:من دومین باره نهم میخونم درسم بدنیس معدل ترم اول نهمم 20شده؟

پیشنهادتون تجربیه یا ریاضی

به هردو علاقه دارم برا همین راجب درآمد مرددم

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
از معماری و اینا خوشم نمیاد بیشتر مثل مهندسی کامپیوتر و برق و کار توی شرکتو اینارو دوست دارم البته ...

چند تا چیز که خیلی پارسال کمکم کرد رو بهت میگم:

۱) حتما آزمون هاتو تحلیل کن. تو همون دفترچه آزمون برگه بچسبون سوال هایی که ایراد داشتی رو برای خودت حل کن و هر از چند گاهی یه نگاهی بهشون بنداز.

۲) اگه امکانش برات هست برو پانسیون مطالعاتی یا کتابخونه، خیلی کمکت میکنه. برای من که اینطور بود.

۳) اصلا نا امید نباش. من خیلی تو این مورد ضعف داشتم. روحیه و اعتماد به نفسم تا همون موقع که تو سایت سنجش رتبمو از نزدیک ببینم صفر بود. فکر میکردم هیچی نمیشم. تو اینجوری نباش.

۴) خودت رو به بودجه بندی ها برسون. وقتی یه مبحثی رو نمیخونی و میگی بعدا میخونم‌مطمئن باش هیچوقت اون بعدا نمیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا چیز که خیلی پارسال کمکم کرد رو بهت میگم: ۱) حتما آزمون هاتو تحلیل کن. تو همون دفترچه آزمون ب ...

ممنونم چقدر خانمی شما

منم دقیقا با اینکه امید دارم ولی اعتماد به نفس ندارم

کاش منم یه روز مثل شما رتبم سه رقمی شه:)❤️

1:رتبتون چند رقمی بود چند بود 2:ایران زندگی میکنید? 3:رشتتون چیه? 4سنتونو میگید?اگه مشکل دارید حد ...

رتبه من سه رقمی بود. من‌پارسال کنکور دادم تازه :)))) ایران زندگی میکنم عزیزم. ۱۸ سالمه :") تجربی و ریاضی هم‌همش به علاقت بستگی داره. هر کدوم رو بیشتر دوست داری انتخاب کن، الان به بازارکار کاری نداشته باش.

ممنونم چقدر خانمی شما منم دقیقا با اینکه امید دارم ولی اعتماد به نفس ندارم کاش منم یه روز مثل شما ...

عزیزدلم. نگران نباش.‌ منم‌پارسال مثل تو با بچه هایی که رتبشون خوب شده بود صحبت میکردم همین حرف هارو میزدم. چشم به هم بزنی کنکور به خوبی و خوشی تموم میشه میره❤

رتبه من سه رقمی بود. من‌پارسال کنکور دادم تازه :)))) ایران زندگی میکنم عزیزم. ۱۸ سالمه :") تجربی و ر ...

رشتتون  چیه?🥺

میخوام سنم رفت بالا بتونم مستقل شم خیلی میگن دانشجوی شریف بیکاره 

حتی دندونم میگن اشباعه

من باید حتما تگیه گاه مامانم شم

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
رشتتون  چیه?🥺 میخوام سنم رفت بالا بتونم مستقل شم خیلی میگن دانشجوی شریف بیکاره  حتی دند ...

من مهندسی برق میخونم. اصلا به این حرف ها توجه نکن لطفا. مردم چرت و پرت زیاد میگن. دانشجوی شریفی که بیکاره نه درست درس خونده نه مهارتی یاد گرفته. تو اگه پی درس خوندن و یاد گرفتن باشی حتی تو یه دانشگاه معمولی و رشته معمولی هم موفق میشی خوشگله.

من مهندسی برق میخونم. اصلا به این حرف ها توجه نکن لطفا. مردم چرت و پرت زیاد میگن. دانشجوی شریفی که ب ...

ببخشید شما راضی این?از که به بعد درآمد دارین?

دانشگاهتون بین اینا هست(شریف-امیرکبیر-تهران-علم و صنعت)

بعد از لحاظ مالی پشتتون هستن یعنی

ببخشید شما راضی این?از که به بعد درآمد دارین? دانشگاهتون بین اینا هست(شریف-امیرکبیر-تهران-علم و صنع ...

عزیزم اینجا ایرانه، اونجوری نیست از لحاظ مالی پشتت باشن :))) باید خودت پی کار باشی. بعد از ترم شیش کار آموزی هست و بعد از فارغ التحصیلی باید پی کار باشی. مهم اینه در حین درس خوندن یک کاری رو یاد بگیری.‌ مثلا برای من که برق میخونم برنامه نویسی خیلی چیز بدرد بخوریه. دانشگاه هم، جایی که من درس میخونم از دانشگاه های خوب تهرانه ولی نمیخوام اینجا اسمشو بگم. ولی زیاد درگیر دانشگاه نباش، تو با رتبه هزارو خورده ای هم‌میتونی بری شریف ولی رشته ای مثل رشته فیزیک. اما خب یه چیزی مثل مهندسی کامپیوتر رو با سیصد چهارصد هم یه دانشگاهی مثل علم و صنعت اینا به زور قبول میشی. (البته علم و صنعت هم خیلی عالیه.) در کل منظورم اینه بیشتر از دانشگاه رو رشته متمرکز باش.

بوس بوس.

عزیزم اینجا ایرانه، اونجوری نیست از لحاظ مالی پشتت باشن :))) باید خودت پی کار باشی. بعد از ترم شیش ک ...

نه منظورم خانوادتون بود که پشتتونن یه نه😅

و سوال اخر قول میدم اخره

1:معدل دوازدهمتونو میگید

2:برای رتبه زیر ۵۰۰ ریاضی فیزیک باید نخبه نابغه چمیدونم مخ باشی؟

عزیزم اینجا ایرانه، اونجوری نیست از لحاظ مالی پشتت باشن :))) باید خودت پی کار باشی. بعد از ترم شیش ک ...

رفتی💔ببخشید اذیت کردم

نه منظورم خانوادتون بود که پشتتونن یه نه😅 و سوال اخر قول میدم اخره 1:معدل دوازدهمتونو میگید 2:بر ...

آها از اون لحاظ آره خانوادم هستند :)

معدل دوازدهم‌من ۱۹ بود. نه واقعا نیاز به مخ و نباغه بودن نیست باید اصولی و درست درس بخونی بری جلو :)))))

آها از اون لحاظ آره خانوادم هستند :) معدل دوازدهم‌من ۱۹ بود. نه واقعا نیاز به مخ و نباغه بودن نیست ...

خدا نگهت داره😊۱۹‌ رند؟دمت گرم

الان واسه کنکورمهم شده چقد بشیم خوبه مانعی واسه دانشگاه خوب ایجاد نمیکنه؟

ببخشید واسه سوال پرسیدن خیلیی خوبی اصن چنین کسی ندیدم تو رشته ریاضی راضی باشه رتبه خوب باشه انرژی منفی نده