2777
2789
خدا نگهت داره😊۱۹‌ رند؟دمت گرم الان واسه کنکورمهم شده چقد بشیم خوبه مانعی واسه دانشگاه خوب ایجاد نم ...

۱۹.۱۸ در واقع.

عزیزم حقیقتش اطلاع ندارم چون برای ما اینطور نبود.

خواهش میکنم‌کاری نکردم، هر چقدر سوال داشتی بپرس تاجایی که بتونم‌کمک میکنم.

من پارسال کنکور ریاضی دادم و سه رقمی شدم. درصد هات لازم نیست زیاد خفن و فضایی باشه تا یه رتبه خوب به ...

من رشته خودم تجربیه ولی میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم برای خرید منابع و کتاب تست راهنماییم میکنی

همه رو جامع بخرم بعد اگه وقت شد تک پایه هم بزنم چون قبلا اصلا کار نکردم تست نزدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهندسی برق

سلام داش خوبی 

من دوازدهم ریاضیم بعد منم تیزهوشان ولی انقد وضع مدرسه داغون ک مدیر نداریم

بعد ما ی پانسیون داریم جز جمعه ها روزی ۸ ساعت لااقل و حداکثر ۱۱ ساعت میخونم 

بعد از تابستونی ک گذشت هم شرو کردم جوری ک وقفه نیفتاد تو این ۸ ماه البته پانسیونو یکونیم ماهع شرو کردم قبلش بیشتر ویدئو اموزشی میدیدم استاد رفعتی علایی نسب یحیوی الان تموم شد جلسات تست میزنم بنظرت میتونم مکانیک شریف یا تهران بیارم؟ ازمون هم فیزیک دو روز دیگ جلسات ویدئوم تموم میشه بعدش باید تست خوب بزنم تالا زیاد نزدم شیمی هم ولی ریاضیات زیاد تست زدم بعد امروز ازمون مشتق اینا با سهمی ببضیو اینا بود ریاضیات ۵۰ زدم ولی شیمی و فیزیک زیر بیست