سلام دخترا توروخدا بیایدددد دارم افسردگی میگیرم دیگع حالم خیلی بدع نمیتونم تو این دانشگاه و خوابگاه خراب شدع بمونم ازطرفیم میترسم چونکه روزانه هستم هزینه انصرافم از دانشگاه زیاد بشع درحالی که ترم اولم
بقرآن نمیتونم بمونم دیگه کم کم دارم دیونه میشم هم اتاقیام قیافه میگیزن دلم برا بابا و مامان مهربونم ...
تازه ترم اولی عزیزم صبور باش. دلتنگی پدر مادر حق داری سخته ولی تو فرجه ها برو حتما پیششون. با هم اتاقیت هم کنار میای تازه اولای راهی . حیفه انصراف بدی.
یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
عزیزم. صبور باش و همینجا صبوری رو تمرین کن. خیلی سخته. منم 18 ساله بودم از شهرستان تهران قبول شدم. خیلی خیلی سختم بود. ولی الان زندگی و خونه ام تهرانه. ارومیه هم شهر خوبیه. قشنگی زیاد داره. اگه فقط موضوعت دلتنگیه که باید برای دلتنگی فکری بکنی
کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم.
باید بپذیری که پدر و مادر و خانواده همیشگی نیستند. با آرامش تصمیم بگیر. انگار توی ذهنت فقط یک فکر هست. فکر دوری از خانواده. می دونم خیلی برات سخته چون هم سنت کمه. هم عشقت زیاد.
کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم.
وآسه بعصی ها خیلی سخته...ما تو آموزشی طرف داشتیم گریه کرد
میدونم خیلی سخته خوابگاه و کلا دوری از خانواده. خودم بشدت وابسته خانوادم بودم و هستم و اصلا به انتخاب رشته شهرهای دیگه فکر نمیکردم و فقط تو تهران زدم انتخاب و... ولی خب برای این دوستمون حیفه روزانه قبول شده بعدم تازه ترم اولی ه هنوز عادت نکرده خیلی
یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery