2821
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 57 پست
بقرآن نمیتونم بمونم دیگه کم کم دارم دیونه میشم هم اتاقیام قیافه میگیزن دلم برا بابا و مامان مهربونم ...

تازه ترم اولی عزیزم صبور باش. دلتنگی پدر ‌مادر حق داری سخته ولی تو فرجه ها برو حتما پیششون. با هم اتاقیت هم کنار میای تازه اولای راهی . حیفه انصراف بدی. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تازه ترم اولی عزیزم صبور باش. دلتنگی پدر ‌مادر حق داری سخته ولی تو فرجه ها برو حتما پیششون. با هم ات ...

نمیخام خواهری دیگه نمیخام همشون قیافه میگیرن مگه من چه بدی در حقشون کردم‌من میخام برم تو دانشگاه پیام‌نور شهرخودمون بخونم 

عزیزم.
صبور باش
و همینجا صبوری رو تمرین کن.
خیلی سخته.
منم 18 ساله بودم از شهرستان تهران قبول شدم.
خیلی خیلی سختم بود.
ولی الان زندگی و خونه ام تهرانه.
ارومیه هم شهر خوبیه.
قشنگی زیاد داره.
اگه فقط موضوعت دلتنگیه که باید برای دلتنگی فکری بکنی

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 
من از تو هم داغونترم کار هرروزم‌گریه هس هم اتاقیات ازت بدت بیاد و از خانوادت دور باشی 

چرا بدشون میاد نمیتونی اتاقتو عوض کنی خونوادت دورن اشکال نداره تحمل کن گریه چرا اخه اینجوری فقط خودت اذیت میشی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نمیخام خواهری دیگه نمیخام همشون قیافه میگیرن مگه من چه بدی در حقشون کردم‌من میخام برم تو دانشگاه پیا ...

خب باهاشون دوست بشو خودت و دور نکن ازشون. حیفه روزانه قبول شدی بری پیام نور بخونی. بازم برو از آموزشتون بپرس شرایط انصراف و ... 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

باید بپذیری که پدر و مادر و خانواده همیشگی نیستند.
با آرامش تصمیم بگیر.
انگار توی ذهنت فقط یک فکر هست. فکر دوری از خانواده.
می دونم خیلی برات سخته چون هم سنت کمه. هم عشقت زیاد.

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 
وآسه بعصی ها خیلی سخته...ما تو آموزشی طرف داشتیم گریه کرد

میدونم خیلی سخته خوابگاه و کلا دوری از خانواده. خودم بشدت وابسته خانوادم بودم و هستم و اصلا به انتخاب رشته شهرهای دیگه فکر نمیکردم و فقط تو تهران زدم انتخاب و... ولی خب برای این دوستمون حیفه روزانه قبول شده بعدم تازه ترم اولی ه هنوز عادت نکرده خیلی

میدونم خیلی سخته خوابگاه و کلا دوری از خانواده. خودم بشدت وابسته خانوادم بودم و هستم و اصلا به انتخا ...

درسته ابجی...هر کس قلق خاصی داره ایشون نمیتونه تحمل کنه..ممکنه مشکل بدی واسش پیش بیاد

2828
2791
2779
2792