2821
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 57 پست
وآسه بعصی ها خیلی سخته...ما تو آموزشی طرف داشتیم گریه کرد

خود من گریه نکنم شانس آوردم حالم خیلی بده خیلییییی فقط میخام از این خراب شدع برم و راحت بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم خیلی سخته خوابگاه و کلا دوری از خانواده. خودم بشدت وابسته خانوادم بودم و هستم و اصلا به انتخا ...

نه خواهری من کلا نمیتونم بمونم دیگه دیونع میشم دیگع شنبه میرم از اموزش دانشگامون بپرسم هزینش هرچقد بشع بع بابام التماس میکنم بده تا من برم راحت بشم 

خب باهاشون دوست بشو خودت و دور نکن ازشون. حیفه روزانه قبول شدی بری پیام نور بخونی. بازم برو از آموزش ...

نمیخام دیگع کسی که قیافه میگیرع رو دوس ندارم و بدم میاد و میخام زودتر برم 

سلامت باشی..راستی انصراف بدی فکر کنم چند سال نمیتونی کنکور شرکت کنی؟؟یا برو پیام نور یا آزاد یا جامع ...

نه دیگه میگن اون قانون عوض شدع ولی واقعا من اینجا نمیتونم یمونم ولی میترسم هزینه انصرافی زیاد بشع همبن که ترم اولم بهتره راهه کع انصراف بدم تا بمونه بعد سه بار مشروطی که خدا میدونع هزینش چقد میشع نمیخام از اینی که هس بیشتر بشع دیگع هزینه جریمه و اینا فقط میخان زودتر برم 

باید بپذیری که پدر و مادر و خانواده همیشگی نیستند. با آرامش تصمیم بگیر. انگار توی ذهنت فقط یک فکر هس ...

نع جانم من کلا دیگع نمیتونم اینجا بمونم میرم دیگع کلاااا

چرا بدشون میاد نمیتونی اتاقتو عوض کنی خونوادت دورن اشکال نداره تحمل کن گریه چرا اخه اینجوری فقط خودت ...

چه بدونم والا که در حقشون بدی نکردم این دو هفته ی کع بودم و شایدم یه هفته چونکه تازه یه هفتس کلاسا شروع شدع ولی من میرم تصمیمو هم‌گرفتم نمیتونم بمونم 

عزیزم اتاقت رو عوض کن. به خاطر هم اتاقیات آینده ت رو میخوای خراب کنی؟ اصلا برو بگو بذارنت تو یه طبقه ...

نمیخام دیگه من فکر به فکر انصرافیم و والسلام و نمیتونم بمونم دیگع 

من خودم پیام نور خوندم تا پارسال...بستگی به رشته  و تعداد واحدی که برمیداری داره معمولا زیر ۱ ت ...

من رشتم صنایع غذایی هست ولی واقعا دیگع نمیتونم بمونم اینجا میخام کلا انصراف بدم و برم راحت بشم 

من خودم پیام نور خوندم تا پارسال...بستگی به رشته  و تعداد واحدی که برمیداری داره معمولا زیر ۱ ت ...

و اینکه راسته میگن انتقالی نمیدن از دانشگاه دولتی به پیام نور یا آزاد من که کلا میخام برم دیکه نمیخام بین کوردها باشم کلا اگه انتقالی هم ندن و انصراف بای 

2828
2791
2779
2792