2821
2789
عنوان

حالم بده

434 بازدید | 57 پست

سلام دخترا توروخدا بیایدددد دارم افسردگی میگیرم دیگع حالم خیلی بدع نمیتونم تو این دانشگاه و خوابگاه خراب شدع بمونم ازطرفیم میترسم چونکه روزانه هستم هزینه انصرافم از دانشگاه زیاد بشع درحالی که ترم اولم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال هممون بده

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
مشکلت دقیقا چیه؟؟؟توضیح بده لطفا

کلا نمیتونم بمونم راه دور و دوری از خانوادم اذیتم میکنع کارم شده هرروز گریه و هم اتاقیام هم که قیافه میگیرن خیلی اذیت میشم از درس دیگه زده شدم دیگه نمیخام ادامه بدم ولی میترسم هزینه انصرافی زیاد باشع 

عزیزم چند سال دیگه رو ببین که به هدفت رسیدی

انصراف بدی چی بشه؟ بری بشینی تو خونه؟ آنقدر بشینی که دلت واسه درس و دانشگاه تنگ بشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
چرا خب؟

بقرآن نمیتونم بمونم دیگه کم کم دارم دیونه میشم هم اتاقیام قیافه میگیزن دلم برا بابا و مامان مهربونم تنگ شده میخام دیگع قید درس و دانشگاهو بزنم نمیتونم بمونم دیگع ولی میترسم هزینه انصرافی زیاد بشع بابام میکشتم 

عزیزم چند سال دیگه رو ببین که به هدفت رسیدی انصراف بدی چی بشه؟ بری بشینی تو خونه؟ آنقدر بشینی که دل ...

نه دیگع ننیخام برام بسته تا همین جا دیگع زدع شدم حال از هرچی درس و دانشگاهه دیگه بهم میخورع میخام برم شهرمون 

الان اینومیگی ولی بعداحتماپشیمون میشی پس انصراف نده درست وبخون 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
الان اینومیگی ولی بعداحتماپشیمون میشی پس انصراف نده درست وبخون 

نه بقرآن پیشمون نمیشم میخام برم پیام نور شهرخودمون بخونم اینجا رو نمیخام افسردگی گرفتم دیگه برام بست نیس 

اهل کدوم شهری کجا قبول شدی؟

اهل شبسترم به ارومیه آموزشکده فنی ووحرفه ی دختران قبول شدم ولی نمیخام بمونم بقرآن دیگع میخام برم از طرفیم روزانه قبول شدم میترسم هزینه جریمه زیاد بشع بابام بکشتم 

2828
2791
2779
2792