2821
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 57 پست
و اینکه راسته میگن انتقالی نمیدن از دانشگاه دولتی به پیام نور یا آزاد من که کلا میخام برم دیکه نمیخا ...

به شهر خودتون بگیر انتقالی ...به خانما راحتر انتقالی میدن...بعدش ببینن مشکل پیدا کردی شاید کمکت کنن انتقالی بگیری

به شهر خودتون بگیر انتقالی ...به خانما راحتر انتقالی میدن...بعدش ببینن مشکل پیدا کردی شاید کمکت کنن ...

ولی میگن باید تعداد واحدهای که داشتی رو هزینش رو بدی ولی من تازه ترم اول بودم و هیچ واحدی پاس نکردم که   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اشکال نداره بهتره که انصراف بدی کلا...مشکلت دوری بود دیگه...فدای سرت پول...انصراف هم بدی باید پول بد ...

دخترا میگفتن ۲۴ میلیون میشع ولی بقرآن نمیتونم بمونم تازه یه هفته هس کع عادت نکردم ولی طفلکی بابام چقد پولش به هیچ رف برا من بذار برم شهر خودمون دیگه نمیخام بییشتر از این بابامو دق بدم خودکشی میکنم و راحت میشم 

دخترا میگفتن ۲۴ میلیون میشع ولی بقرآن نمیتونم بمونم تازه یه هفته هس کع عادت نکردم ولی طفلکی بابام چق ...

زبونت رو گاز بگیر..چی هر چی میشه میخوایین خودکشی کنین....برو از دانشگاه بپرس....این هزینه گفتی هزینه انصراف هست یا پول واحدهایی که پاس کردی؟؟؟

زبونت رو گاز بگیر..چی هر چی میشه میخوایین خودکشی کنین....برو از دانشگاه بپرس....این هزینه گفتی هزینه ...

کلا میگن چه واحد پاس کنی چه نکنی اینقدره و دانشگاه و انصرافه کلا 

زبونت رو گاز بگیر..چی هر چی میشه میخوایین خودکشی کنین....برو از دانشگاه بپرس....این هزینه گفتی هزینه ...

و اینکه هزینه انصراف یعنی ۲۴ میلیوووون میشع 😳😳😳

من هنوز تازه ترم اول هستم هیچ امتحانی ندادم که پاس بشم و ایناا فقط دیگع علاقه ندارم میخام انصراف بدم برم شهرخودمون پیام نور 

نه خواهری من کلا نمیتونم بمونم دیگه دیونع میشم دیگع شنبه میرم از اموزش دانشگامون بپرسم هزینش هرچقد ب ...

حال روحی ت از همه چی مهمتره. الهی که هرچی خیر و صلاحته همون برات پیش بیاد گلم

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

2828
2791
2779
2792