2777
2789
عنوان

شغل در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 8234 بازدید | 117 پست
کجاش اشتباهه خب محصولاتشونو میفروشی و درصد میگیری دیگه زیر مجموعه هم بگیری که چه بهتر دیگه دست این ش ...

چون اول اینکه هدف اشتغالزایی

دوم اینکه کسی خونه به خونه نمیره . طبق مشاوره درست محصول پیشنهاد میشه 

سوم اینکه اینجا سرمایه نمیزاری که بخوای از دست بدی .رابطه ها برد برده.

اونی که بار گرفته انبار کرده از ندونم کاری خودش بوده 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
بعله پول درآوردن جسارت میخواد بیشترا دلشون میخواد بشینن تو خونه پول بیاد براشون . باید براش زحمت کشی ...

میخوایم آگاه سازی کنیم‌گول نخورن بقیه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کاری اصول خودش رو داره این شرکتا به جای اینکه بخای محصولاتشون رو به مغازه دار بدن و کلی این وسط د ...

بلههه خیلی هم عالی 😊

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
اگه هرمی باشه ک این همه مجوز فعالیت نداره آخه

میگم یه جنسی میقروشن که مجوز بگیرن راهش رو پیدا کردن

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
هر کاری اصول خودش رو داره این شرکتا به جای اینکه بخای محصولاتشون رو به مغازه دار بدن و کلی این وسط د ...

خب شما دلال و واسطه ای دیگه

چه ربطی داره  بخندم یا گریه کنم من با این خرف نمیدونم واقعا پدر ما نمیاد ما رو زیرمجموعه کنه ...

چون از کار نمیدونی داری این حرفو میزنی اینجا ما تا بقیه رو به درآمد نرسونیم و کمکشون نکنیم خودمونم موفق نمیشیم. پس کسیو بدبخت نمی‌کنیم اتفاقا باعث میشیم به درآمد برسن

چون اول اینکه هدف اشتغالزایی دوم اینکه کسی خونه به خونه نمیره . طبق مشاوره درست محصول پیشنهاد میشه& ...

حالا چرا شما انقدر از این شرکتا دفاع میکنی ؟!! خب شما قبولشون داری محصولاتشونو بخر پیشاپیش مبارکتون باشه خیلی هم عالی☺️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وقتی تایپیک زدی منتظر اظهار نظرم باش سایت عمومیه البته اگه آشغال فروشی نفیس اجازه بده

مطمئنا از لدورایی  

سخن آخر

من فقط یه پیشنهاد دادم .درسته ک اگه شما قبول میکردین و عضو میشدین من خوشحال میشدم ولی خوشحالی بیشتر از آن خودتون بود یه درآمد همیشگی .یخ حس خوب .و کسب مهارت 

این فقط و فقط یه پیشنهاد بود 

شبتون بخیر 

امیدوارم شب خوبی رو داشته باشین

حالا چرا شما انقدر از این شرکتا دفاع میکنی ؟!! خب شما قبولشون داری محصولاتشونو بخر پیشاپیش مبارکتون ...

میخرم .‌‌‌‌‌مگه قرار  بود به حرف شما گوش کنم