2821
2789
عنوان

شغل در منزل

8051 بازدید | 117 پست

سلام خانوما

من ب تازگی یه کار در منزل پیدا کردم. خیلی وقت بود ک دنبال کار در منزل میگشتم .حدود یک ساله .قبلا شاغل بودم ولی ب خاطر پسرم مجبور شدم کارمو ترک کنم .

دوست داشتین شما  هم میتونید فعالیت کنید

چی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سلام خداروشکر.. شغلتون چی هست؟! نفیس؟! 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط نگو که بیاییم خصوصی شرایطو بگی 

همینجا بگو دربدر دنبالشم دعات میکنم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
فقط نگو که بیاییم خصوصی شرایطو بگی  همینجا بگو دربدر دنبالشم دعات میکنم

نه عزیزم چرا خصوصی بیای .همینجا میگم ک هرکی دوست داشت بیاد هرکی هم دوست نداشت نیاد

مثل شرکتای دیگه نیس ک فقط محصولات آرایشی و خاص باشه یا فقط محصولات گرون قیمت داشته باشه نه اصلا

محصولات مصرفی رو داره یعنی محصولاتی ک روزمره ازشون استفاده میکنید

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز