2777
2789
عنوان

شغل در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 8201 بازدید | 117 پست

من از تاپیکای قبل استارتر متوجه شدم مجردن.چطور الان پسر دارن و بخاطرش سرکار نمیرن ؟استارتر عزیز اگه به هرنحوی دنبال فروش و زیر مجموعه ای بهتره بگم تو گوگل سرچ کنی شرکت بادران.دقیقا مثل همین شرکتا کلاه یه ملتو برداشتن و الان تو کانادا دارن عشق میکنن.واقعا شرکت نامعتبریه که همه ازش بد میگن.یکم تحقیق کن راجبش بد سرمایتو براش استفاده کن عزیز جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از شما ک تنهام نذاشتین ...داشتن میخوردنم🤣🤣

عزیز دلی. موفق باشی عزیزم. جا نزن . تمام تلاشت رو بکن برای رسیدن به رویاهای. سعی کن آموزش ها و اطلاعات محصولیتو قوی کنی خییییلی . انشاالله یه لیدر قدرتمند میشی همکار خوبم. جا نزن یادت باشه که باید جامپ بزنی

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
بابا من واقعا نمیفهمم.اینم خب یه کاره.حالا اگه تو زود ناامید شدی .تو بلد نبودی چه جوری کار کنی یاتو ...

اول از کارتمطمین شو عزیزم بعد تبلیغ کن من اونی که اون آشغالا رو بهم فروخت حلال نمیکنم من آدم‌ پولداری نیستم که بگم خب اشکال نداره

خیر سرش بعش اعتماد داشتم

شما حداقل ۷ ماه ۸ ماه کار کن بعد بیا تبلیغ کن

شما منطقی هستین گفتم با احترام بهتون توضیح بدم

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

اسی جان عزیزم دختر دایی من سر این کارا بدبخت شد

اول راهیی یه فکری کن

حالا به ما سه چهارتا محصل فروخت یه پول کمی رو ریختم تو آشغاای

ولی خودش طفلکی الان خیلی اوضاعشون بهم ریخته

من نمیدونم دقیقا چی شد ولی اینقدر گفتن بهم که الان تلویزیون خونشون رو حتی فروختن تا قرض و اینا بدن

همش هم به من زنگ میزد که بیا تو کار ما اوایل کارشون

من نهایت گوشیم رو خاموش کردم از دستش ولی خب خودش رو دوست دارم ناراحتم آخرش این شد

خواهرانه بهت گفتم تو پول درآری از من که کم نمیشه

یکم بیشتر تحقیق کن

البته اینم بگم دختر دایی من از اون لیدرها بوده انگار از اونا که کلاس آموزشی میزارن و اینا

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
اسی جان عزیزم دختر دایی من سر این کارا بدبخت شد اول راهیی یه فکری کن حالا به ما سه چهارتا محصل فرو ...

منم دوستام زنگ میزدن حتی بشوهرم قرار گزاشته بودن که ماهم بریم تو این شرکت نهایت گوشیمو خاموش کردم 

بعدا خبر گرفتم که اوناهم سرشون کلاه رفته

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
منم دوستام زنگ میزدن حتی بشوهرم قرار گزاشته بودن که ماهم بریم تو این شرکت نهایت گوشیمو خاموش کردم&nb ...

خب مگه نمیگی دختر داییت لیدر بوده .خب پس چرا این همه ضرر کرده ؟میشه واسم توضیح بدی

آفرین زدی تو هدف😅😅😅

😁🦦

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خب مگه نمیگی دختر داییت لیدر بوده .خب پس چرا این همه ضرر کرده ؟میشه واسم توضیح بدی

میگم نمیدونم برا ما که جزییات کار رو نمیگن

اصلا هیچی نمیگن فقط اونموقع همیشه حرف از کارشون بود و به ماها پیشنهاد میدادن و میخواستن همه رو ببرن تو کار، من شوهرم تو دادسرا هست تا گفتم همچین جیزی هست میگه اصلااااا حق نداری حتی یه بار یه کلاسش رو شرکت کنی از این چیزا زیاد دیده تو دادسرا

الانم

از اطرافیانش فقط چندین بار شنیدم که مثلا رفتن وسایل خونشون رو فروختن یا مثلا میرن کلی لوازم آرایشی میزارن تو خونه فامیلای پولدار که اینا فعلا اینجا باشه، بعد میرن بیرون زنگ میزنن که خواهش میکنیم پول اونا رو بریزین( بدون اینکه طرف بخواد مجبورش میکنن)

دیگه اصلا هم نمیبینمش نمیاد بیرون

تو مراسم ختم مامانبزرگم فقط فقط نیم ساعت تشییع جنازه اومد دیگه هیچ مراسمی نبود

شاید برا اینکه کسی ازش چیزی نپرسه

شایدم چیز دیگه 

بهتر از شما نباشه خیلی دختر خوبیه میدونم‌که گول خورد

میگم نمیدونم برا ما که جزییات کار رو نمیگن اصلا هیچی نمیگن فقط اونموقع همیشه حرف از کارشون بود و به ...

یه جای کار میلنگه. کسی که لیدر باشه پول پورسانت میگیره از شرکت نیاز به قرض نداره. شاید شما اشتباه شنیدی از اطافیانت در موردشون. باید از خودش میپرسیدی یا میرفتی خونش ببینی قضیه چیه. وقتی نمیبینیش بخاطر اینکه سرش شلوغه بخاطر جلساتی ک هرروز میزارن.