2777
2789
عنوان

شغل در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 8213 بازدید | 117 پست
کسی به حرف شما نمیکنه ،😂

ببین تو این تاپیک فقط خودت و اسی طرفدارین

بقیه کامنت ها رو میخونن و میفهمن چی به جیه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چون از کار نمیدونی داری این حرفو میزنی اینجا ما تا بقیه رو به درآمد نرسونیم و کمکشون نکنیم خودمونم م ...

باشه فقط مث همکارات نچسبین به فامیل تو رودروایستی محصولات آشغال نفیسو بخرن

من یه ضد آفتاب و شامپو و مرطوب کننده رو صاف اتداختم تو آشغالی

و یکی مث شما آبرو منو پیش دوستام برد ازم شماره دوستام رو گرفت به بهانه اینکه میخواد بره براش خیاطی کنه دوستم یا آرایشگاه اون یکی بره برا اصلاح بعد اینقدر پیله شده برن زیر مجموعش که حالشون رو بهم زده

دوستامم گفتن این کیه انداختی به جون ما

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

در آخر اینو بگم درسته تورمه گرونیه همه مون به نحوی گرفتاریم ولی به خدا این راهش نیس پول درآوردن به هر قیمتی استفاده از این جو متورم و گرونی نهایت .....برای پول در آوردن این شرکتها فقط کلاهبرداریه هیچکی رو گول نزنین من خودم با یه امیدی برای کار اومدم تو این تایپیک تا خودمون به هم رحم نکنیم تا خودمون از هر شیوه ایی برای سواستفاده از شرایط موجود استفاده نکنیم هیچکی کمکمون نمیکنه که هیچ خدا هم رو گردان میشه از سرزمینمون

ببین تو این تاپیک فقط خودت و اسی طرفدارین بقیه کامنت ها رو میخونن و میفهمن چی به جیه

اونایی که فهمیده باشن خودشون می‌دونن چیکار کنن تا این مشکل اقتصادی کمرشون رو بیشتر از این خم نکنه . اینجا هم فقط شما دوسه تا هستین که اظهار نظر کردین و کسی هم طرفتونو نگرفته . اینم می‌دونم که هدفتون خراب کردن برند و شرکته .ولی مهم نیست . چون به این راحتی خراب نمیشه

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

فقط یه چیزی 

برید تاپیک هایی ک زدم رو بخونید من دو ماهه پیش تاپیک زدم ک بهم یه کار در منزل معرفی کنید 

..الان ک خودم پیدا کردم دوست داشتم بهتون بگم 🥰🥰🥰

باشه فقط مث همکارات نچسبین به فامیل تو رودروایستی محصولات آشغال نفیسو بخرن من یه ضد آفتاب و شامپو و ...

کسی که برات مشاوره انجام داده حرفه ای نبوده این تقصیر برند ما نیست . و اینکه آدما باهم فرق دارن . ما پرستیژ کاریمون فرق داره . پیشنهاد میدیم کسی که تمایل داره و دانا باشه خودش وارد میشه . 

در آخر اینو بگم درسته تورمه گرونیه همه مون به نحوی گرفتاریم ولی به خدا این راهش نیس پول درآوردن به ه ...

بابا من واقعا نمیفهمم.اینم خب یه کاره.حالا اگه تو زود ناامید شدی .تو بلد نبودی چه جوری کار کنی یاتو زود ول کردی دلیل نمیشه ک کار بد باشه خواهر من 

فقط یه چیزی  برید تاپیک هایی ک زدم رو بخونید من دو ماهه پیش تاپیک زدم ک بهم یه کار در منزل معر ...

ممنون عزیزم 

اونایی که فهمیده باشن خودشون می‌دونن چیکار کنن تا این مشکل اقتصادی کمرشون رو بیشتر از این خم نکنه . ...

عزیزم هر کس فقط یکبار محص لات شما رو بخره میفهمه چقدر آشغالن ولی خب هر کس فقط یه بار گول بخوره اصل کاریهای شما به اندازه کافی خوردن از ساده لوحی مردم

واقعا درست نیست واسه اینا تبلیغ کنی 

ما چن نفری که داریم میگیم صابون نفیس به تنمون خورده

شما خودت فروشنده ای پس بایدم دفاع کنی

در آخر اینو بگم درسته تورمه گرونیه همه مون به نحوی گرفتاریم ولی به خدا این راهش نیس پول درآوردن به ه ...

میشه درخواست دوستی منو اوکی کنی؟ البته اگه دوست نداری هم اشکالی نداره

عزیزم هر کس فقط یکبار محص لات شما رو بخره میفهمه چقدر آشغالن ولی خب هر کس فقط یه بار گول بخوره اصل ک ...

من قبل از اینکه مشاور بشم خودم مصرف کننده بودم . من فروشنده نیستم