2777
2789
عنوان

شغل در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 8234 بازدید | 117 پست
کجاش خوبه باید پول بدی جنس بخری بعدا بیفتی التماس این و اون و زبون بریزی جنس بفروشی خودشم محصولاتش ه ...

چرا واقعا وقتی اطلاعات کافی نداری اظهار نطر می‌کن...ما اینجاییم ک فقط با هم مشورت کنیم .نه اینکه مشاوره ی اشتباه رژیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون شرکت های هرمی هستن برای اینکه وجه قانونی پیدا کنن یه محصولی اون لا لوها میفروشن

عزیزم همه ی ما زندگیمون حالت هرمی داره . از پدرت تا خودتو بچه هات . همتون به پدرتون وصل میشید . حتی این کشور همه به رهبر وصل میشن .پس هرمی بودن چیز بدی نیست .

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
دوستان فکرم اینم بکنید اگه یکی از این لوازم آرایشی بنجل استفاده کنه پوستش داغون بشه بعد شکایت کنه به ...

بله بله همین که میگم تجربه دارم اینه

طرف رفت شکایت کرد به خاطر آسیب محصول به پوستش

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

دوستان من خودم هم محصولات شرکت‌های مختلف رو دیدم هم خیلی در این رابطه تحقیق کردم 

صد در صد باید بگم بهتون ک محصولات نفیس بسیار با کیفیت هستند نسبت به قیمتی ک دارند

هرجا میری هستن. هبچ جا راحتت نمیزارن. تو آرایشگاه. مطب دکتر. مغازه. جدیدا که فک و فامیل هم اضافه شدن تو مهمونیا هم آسایش نداریم.

مثیکه نی نی سایت هم اضافه شده!!! 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
عزیزم همه ی ما زندگیمون حالت هرمی داره . از پدرت تا خودتو بچه هات . همتون به پدرتون وصل میشید . حتی ...

چه ربطی داره 

بخندم یا گریه کنم من با این خرف نمیدونم واقعا

پدر ما نمیاد ما رو زیرمجموعه کنه که پول بیشتری گیرش بیاد بعد تهش پول ما رو ورداره بره

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
چرا واقعا وقتی اطلاعات کافی نداری اظهار نطر می‌کن...ما اینجاییم ک فقط با هم مشورت کنیم .نه اینکه مشا ...

کجاش اشتباهه خب محصولاتشونو میفروشی و درصد میگیری دیگه زیر مجموعه هم بگیری که چه بهتر دیگه دست این شرکتا و کیفیت اجناسش برای بقیه رو شده اگه جنس خوبه بدن مغازه ها و داروخونه ها و لوازم بهداشتی مردم برن بخرن چرا افتادن خونه به خونه دنبال مشتری

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
نمردبم و معنی جسارت و پول در آوردن رو هم فهمیدیم

بعله پول درآوردن جسارت میخواد بیشترا دلشون میخواد بشینن تو خونه پول بیاد براشون . باید براش زحمت کشید . خودتون نمیتونید بقیه رو هم دلسرد نکنید . کسی نظری نخواست که یسری ها نظر دادین . پیشنهاد کار داد میتونی بسم الله. نمیتونی اظهار نظر نکنین

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
بعله پول درآوردن جسارت میخواد بیشترا دلشون میخواد بشینن تو خونه پول بیاد براشون . باید براش زحمت کشی ...

وقتی تایپیک زدی منتظر اظهار نظرم باش سایت عمومیه البته اگه آشغال فروشی نفیس اجازه بده

کجاش اشتباهه خب محصولاتشونو میفروشی و درصد میگیری دیگه زیر مجموعه هم بگیری که چه بهتر دیگه دست این ش ...

هر کاری اصول خودش رو داره این شرکتا به جای اینکه بخای محصولاتشون رو به مغازه دار بدن و کلی این وسط دلال و واسطه بخان سود کنن مستقیم ب دست خریدار میرسونن.یه شیوه ی کاریه و هیچ مشکلی نداره