2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام گلم شما الان عمل کردی

سلام هنوز نه.یکی از دکترا گفت تا لحظه ک درحال مردن نشدی عمل نکن.گردنبد استفاده میکنم میرم استخر.کار سنگین نمیکنم خداروشکر بهترم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
من 29 سالمه درد مداوم در حد متوسط نمیتونم کار انجام بدم بعد درد میگیره کتف شونه و بازو گردنم درد زیا ...

منم دیسک گردن دارم نزدیک ۸ ماهه اوایل درد به دستم نمیزد ورزشهای غلط باعث شد دیسکم رفته  رفته بدتر شد یه مدت درد خیلی اذیتم کرد ولی با این روشهایی که میگم الان دردم خیلی کم شده روزی دو سه بار کیسه اب گرم بذارین به گردنتون ۳۰ ۴۰ دقیقه فقط مواظب باشین پوستتون نسوزه قرص غضروف ساز اوودین بگیرین روزی یک عدد همراه غذا بخورین همچنین کپسول میکسودین اگه میکسودین پیدا نکردین روزی نصف قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه بخورین همراه وعده ی غذایی فقط پودر اینارو از سوپر مارکت نخیرین برین عطاری جلوی چشمتون براتون اسیاب کنه اماده بسته بندی اصلا نخرین بعد کپسول ارترولیستیکا استفاده کنین این دارو هایی که گفتم کلا گیاهی هستن بدون عوارض شرکت هلیستیکا من با این داروها الان خیلی بهترم اینشالله برای شما دوستان هم مفید واقع بشه بعد شما برای اینکه مطمئن بشید که دیسک یا نه ام ار بدین ودر کنار این داروها هر روز ۱۰ عدد بادام درختی شیرین ۱۵ تا سنجد با هسته هستش رو با دم باریک بشکونین و داخل هستش مغز داره همرا ۷ عدد انجیر بخورین عالیه ودر اخر اینکه سرتونرو خم نکنید زیاد بالشی بزارین زیر سرتون که گردنتون درست در راستای ستون فقرات باشه و چیزهای سنگین بر ندارین

من دیسک گردن داشتم رفتم پیش دکتر میر حسین کاظمی متخصص طب سنتی با استفاده از روش پد های نانویی گیاهی  درمانم کردن

هم مصرفش راحت بود و هم واقعا معجزه کردن واقعا بهتر از این نمیشه

خدا خیرش بده شمارشم میگذارم براتون تشریف ببرید مطبش انشالله که مشکلتون حل بشه

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816

سلام شما چیکار کردین برای دیسکتون

سلام

من کاری نکردم متاسفانه

درگیر ای وی اف و بعدش بارداریه خیلی خیلی سخت و الانم که بچه 

بخاطر همین پیگیری نکردم

ولی الان هم گردنم هم کمرم هم دستم از درد خیلی اذیتم میکنه

نسبت به قبل بدتر شدم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
سلام من کاری نکردم متاسفانه درگیر ای وی اف و بعدش بارداریه خیلی خیلی سخت و الانم که بچه  بخا ...

ببخشید چند سالتونه الان بسلامتی زایمان کردین ؟ بچه نگه داشتنش براتون سخت نیس؟ من ۲۹ سالمه بچم ندارم نمی‌دونم بیارم نیارم بااین اوضاع حوصله خودمم ندارم

ببخشید چند سالتونه الان بسلامتی زایمان کردین ؟ بچه نگه داشتنش براتون سخت نیس؟ من ۲۹ سالمه بچم ندارم ...

سی سالمه

بله زایمان کردم

بچم هفت ماهه دنیا اومد

ولی شکر خدا الان سالمه و کنارمه

من بخاطر شرایط بد بارداری و بعدش زایمان زثدرس و کلی مشکل از اول بارداریم با مادر و پدرم با هم زندگی میکنیم حدود یک ساله

چون بچم نارس بوده نگهداری ازش به تنهایی سخت بود چون نارسا کلا با بچه های معمولی خیلی خیلی متفاوتن،بخاطر همین به اصرار همسرم و پر و مادرم یه مدت دیگه هم با هم هستیم

با وجود خانوادم خب نگه داشتن بچه خیلی راحت تره

ولی خب مشکلات دست و گردن و کمرم خیلی اذیتم میکنه

والا شما رو دیگه نمیدونم،این یه تصمیم شخصیه،کلا بچه دار شدن پروسه ی عجیبیه

مخصوصا برای من که بعده سیزده سال بچه بدنیا اوردم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم