2821
2789

دیسک گردنم آسیب شدید دیده .دیسک کمرم هم گفتن پاره اس،سیاتیک هم پامو درگیر میکنه ،کمرم فعلا آرومه .ولی دستام وگردنم  خیلی اذیتم .کم جونن 

حالا سوالم ':دیروز سه بار امروز یکبار انگشت وسط پام یهو انگار برق میگیره یا نیش میزنن یه چیز عجیبی وکلا یک دقیقه درد تیز و شدید داره کسی میدونه مال چیه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیسک گردنم آسیب شدید دیده .دیسک کمرم هم گفتن پاره اس،سیاتیک هم پامو درگیر میکنه ،کمرم فعلا آرومه .ول ...

عزیزم فشار میاره دیسکت ب اعصاب حالت برق گرفتگی پیدا میشه منم ی حسی بین خارش و گز گز داره انگشتام 

دیسک کمرم هم دارم ولی پاره تشده درد متوسط تا خعیف پشت ساق پا دارم فقط پای چپ مخصوصا زمان راه رفتن

بله چند تا دکتر تایید کردن،بالا توضیح دادم میتونین بخونین  من اوایل کتفم درد کرد بعد یواش یواش ...

عزیزم شما از عکس معمولی از  ستوتن فقرات گردن و بین کتف متوجه میشی مشکل من کجاست 

من کمی گردنم و به شدت هم بین کتفم مهرش درد داره و گاهی نوک انگشاتم هم سوزن سوزن میشه 

دیسک کمزم دارم اونم زده به پام  

عزیزم شما از عکس معمولی از  ستوتن فقرات گردن و بین کتف متوجه میشی مشکل من کجاست  من کمی گ ...

عزیزم ی جا گفتید دیسک بین کتف دارید

شما اپ ارای دادی از کجا میدونید دیسک دارید منطورتون دیسک توراسیکه؟

عزیزم ی جا گفتید دیسک بین کتف دارید شما اپ ارای دادی از کجا میدونید دیسک دارید منطورتون دیسک توراسی ...

اره دیسک توراسیک دارم . میگم توراسیک کسی سر در نمیاره میگم بین کتف اره گلم من پری روز رفتم یه عکس از بین کتفم انداختم اما پول نداشتم برم ام ار ای رفتم عکس معمولی ..

در اینترنت سرچ کنید حرکات اصلاحی گردن. اولش کمی درد شدید میشه. ولی به مرور کلا از بین می‌ره و به زند ...

عزیزم میشه دقیقا همون ورزش هایی که کردین رو  لینگ بدین یا عکس از گوگل بدین من انجام بدم من شونه چپم کمی مشکل داره حرکت هایی که نیاز به تکون دادن دستاس رو زیاد نمیتونم برم 

اره دیسک توراسیک دارم . میگم توراسیک کسی سر در نمیاره میگم بین کتف اره گلم من پری روز رفتم یه عکس از ...

عریزم وایه دیسک کلا باید ام ارای بدی با عکس ک نشهص نمیشه 

من درد بین کتف و اون اطراف دلشتم و بازو دست فک میکردم دیسک توراسیک ولی ام ارای سالم بود  ی دکتر گفت اینا علایم دیسک گردن من اصلا گردن درد ندارم ام ارای ک دادم فهمیدم تنگی کانال و دیسک گردن دارم 

شما بینارستان دولتی برو ام ارای پولت رو واسه عکس هدر نده ک تشخیص داده نمیشه اصلا 

عزیزم شما از عکس معمولی از  ستوتن فقرات گردن و بین کتف متوجه میشی مشکل من کجاست  من کمی گ ...

ن فدات شم ،نمیتونم بخونم 

ولی با این توصیفی ک کردین ی مشکلی دارین،خدا سلامتی بده ان شاءالله 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
دکتر ب من گفت دستاتم درگیرشده.گفت اگه عمل نکنی قطع نخاع میشی.ولی نمیخوام عمل کنم.ب نظرت چیکار کنم

سلام عزیزم شما برای گردن تون چکار کردید ممنون میشم پاسخ بدید 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
عزیزم دکتر قبلا بهتون گفته بود نخاعتون درگیره؟؟ اخه به من گفته دیسکت نخاعتو درگیر کرده خیلی میترسم ...

سلام ببخشید عزیزم شما برای گردن تون چکار کردید مرسی از ت

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم