در اینترنت سرچ کنید حرکات اصلاحی گردن. اولش کمی درد شدید میشه. ولی به مرور کلا از بین میره و به زندگی عادی بر میگردید. فقط مداومت در ورزش داشته باشید. من دکتر مخصوص رفتم خیلی هم هزینه کردم ولی بعدش دیدیم دقیقا همون ورزش هایی که دکتر به من گفتند در اینترنت هست. دقیقاً همون ها هست. نیاز به هزینه نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در اینترنت سرچ کنید حرکات اصلاحی گردن. اولش کمی درد شدید میشه. ولی به مرور کلا از بین میره و به زند ...
آره ورزش های زینب سلیمی توو اینیستا و یوتیوپ عالیه ،منم ی زمانی مداومت کردم خیلی فرق کرده بودم تنبلی کردم تقصیر خودمم هست
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من دیسک خفیف کمر دارم موقع کار کردنی بالای باسن درد میکیره ولی منم مثل شماها نمیتونم زیاد گردنما خم ...
خیلی مواظب باش عزیزم،موقع مطالعه ،موقعی ک گوشی دستته ،گردنتو خم نکن گوشی رو بیار بالا