2821
2789
چه ورزشی عزیزم؟؟

در اینترنت سرچ کنید حرکات اصلاحی گردن. اولش کمی درد شدید میشه. ولی به مرور کلا از بین می‌ره و به زندگی عادی بر میگردید. فقط مداومت در ورزش داشته باشید. من دکتر مخصوص رفتم خیلی هم هزینه کردم ولی بعدش دیدیم دقیقا همون ورزش هایی که دکتر به من گفتند در اینترنت هست. دقیقاً همون ها هست. نیاز به هزینه نیست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در اینترنت سرچ کنید حرکات اصلاحی گردن. اولش کمی درد شدید میشه. ولی به مرور کلا از بین می‌ره و به زند ...

آره ورزش های زینب سلیمی توو اینیستا و یوتیوپ عالیه ،منم ی زمانی مداومت کردم خیلی فرق کرده بودم تنبلی کردم تقصیر خودمم هست

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
دکتر ب من گفت دستاتم درگیرشده.گفت اگه عمل نکنی قطع نخاع میشی.ولی نمیخوام عمل کنم.ب نظرت چیکار کنم

ببخشید عزیز شما وقتی دستات درد میکنه گردنت خودشم درد میکنه؟

منن دیسک  دارم ولی الان گردنم بهتره دستام درد میکنه

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈
عزیزم مشهد پیش کدوم دکتر جراحی کردی 

مشهدی نیستم فدات شم،تبریزم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ببخشید عزیز شما وقتی دستات درد میکنه گردنت خودشم درد میکنه؟ منن دیسک  دارم ولی الان گردنم بهتر ...

نه دستام جدا گردنم جدا.ولی دکتر گفت کار با گوشی خیلی تاثیر داره ک من متاسفانه ادم نمیشم.کلا باید همیشه سرت بالا باشه

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
من دیسک خفیف کمر دارم موقع کار کردنی بالای باسن درد میکیره ولی منم مثل شماها نمیتونم زیاد گردنما خم ...

خیلی مواظب باش عزیزم،موقع مطالعه ،موقعی ک گوشی دستته ،گردنتو خم نکن گوشی رو بیار بالا

اهان من خراسانم فک کردم شما مشهدی هستید

خوش ب سعادتتون

زود زود میرید حرم؟

بزنید فوق تخصص درد اسم پزشکای مرتبط میاد،ما خودمون رفتیم پیش دکتر نقره کار بسیار عالی هستن ایشون

خیلی ممنونم عزیزم

خدا خیرت بده

🦋🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
در اینترنت سرچ کنید حرکات اصلاحی گردن. اولش کمی درد شدید میشه. ولی به مرور کلا از بین می‌ره و به زند ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم

وقتی شما انجام دادین جواب داده پس مفیده

حتما انجامش میدم

خدا خیرت بده

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم