2777
2789
عنوان

خیلی خوردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 54 پست
اره الان غذا بهتر میخورم اصلا دیگه نمی‌خوام کالری بشمارم می‌خوام زندگیمو بکنم

اره بابا چه کاریه من کالری شماری اصلا بلد نیستم هیکلم خوبه فقط یه کوچولو شکم دارم که تا یکم از یه کم بیشتر میشه با حلقه آبش میکنم 

چطوری من اصن نمیتونم نخورم عذاب وجدانم بگیرم میگم ولش چاقم که چاقم نخورمم آخر میمیرم بخورمم آخر میمی ...

اره من از فردا می‌خوام بسکوییت با چایی تا میتونم بخورم خرما ارده بخورم عاشق اینام بک ساله نخوردم غذای وجدان دارم اصلا می‌خوام بخورم تا بترکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، رژیم بودم قبلا وزنم 49 بود نمیدونم چرا الکی رژیم گرفتم البته نمیشه گفت رژیم خودکشی بود تو رژیم ی ...

وای وای اسی فک کنم مثه من وسواس چاقی داری 😂

من یذره غذا میخورم بعد میگم خدایا چاق نشم هی میره روی مخم که غذا زیاد خوردم 

الان وزن منم ۴۶ خودم مبگم زیاده ولی دورو وریام مخصوصا مامانم نمیذاره غذا کم بخورم میگه استخونات میمونه دیگه قدمم از شما کوتاه تره ۱۵۱ قدمه

وای وای اسی فک کنم مثه من وسواس چاقی داری 😂 من یذره غذا میخورم بعد میگم خدایا چاق نشم هی میره روی ...

بخور دنیا دوروزه من قبلا دنیا رو میخوردم وزنم از 49 بالاتر نمبفرت البته الان چون خیلی وزن کم کردم بمترسم زود چاق شم ولی بخور ورزشم بکن چاق نمیشی زندگیتو بکن عزیزم

من الان وسواس شدید شدید گرفتم

تو همه چی میخوری هرچی دلت خواست؟ من الان خیلی لاغرم امروز تو بستکبال روم نمیشد لباسمو در بیارم استخ ...

دختر توی سن رشدی تا ۱۸ سالگی رشد میکنی بدنت شکل میگیره باید غذا خوب بخوری چرا رژیم میگیری

2827
2791
2779
2792