2821
2789
عنوان

خیلی خوردم؟

866 بازدید | 54 پست

امروز صبحانه یه خونه تست رو سرهم با دوتا قاشق چایخوری کاکایو صبحانه خوردم ناهار دوتا کفگیر برنج با یه کاسه کوچک عدس پخته خوردم عصرونه دوتا سیب کوچیک و دوتا کیوی خوردم شامم دوتا تخم مرغ اب پز خوردم با گوجه خیلی خوردم؟

گشنم شد

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دنیا دو روزه بخور بره بابا ناراحت نباش 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

نه بابا هیچی نخوردی چطور ضعف نمیکنی من صبحونه نصف نون لواش با یکم پنیر وچهارتا خرما خوردم ناهار سه تا گوجه با دوتا تخم مرغخوردم عصرانه سه تا موز ویه پرتغال و یه سیب گنده خوردم شامم خوراک لوبیاداریم الانم دارم از گشنگی ضعف میکنم 

اگه رژیمی نه ولی برنج کمتر بخور و یا کیوی یا سیب  یک قاشق کاکاکو نه دوتا بعدم نون تست کال ...

اره امروز چون خیلی گشتم بود از رفتم باشگاه بعدش بسکت بعدشم فوتبال بعدشم والیبال انقد گشنم بود داشتم میمردم ورگنه من آنقدر میوه نمی‌خورم  نه رژیم نیستم وزنم35 قذم163

مجبورم شایدم بیشتر برنج بوده نمیدونم آخه مامانم برام می‌ریزه میگه کلشو نخوری نمیزارم از سفره پاشی

بررنج شکم میاره عزیزم دو کفگیر زیاده مثلا یه کفگیر بخور همراه خورشت ، ولی نباید حذفشم کنی از برنامه غذاییت توی هفته سه چهار بار باید برنج بخوری ولی کم

نه بابا هیچی نخوردی چطور ضعف نمیکنی من صبحونه نصف نون لواش با یکم پنیر وچهارتا خرما خوردم ناهار سه ت ...

نوش جون من گوجه میخورم کالریشو حساب نمیکنم اصلا چون کالری آزاده ناهار همیشه برنجی میخورم تو ناهار خوب خوردی

شامم همیشه با تخم مرغ اب پز یا نودل البته الان . قبلا همچی میخوردم اش تخم مرغ سرخ شده غذای ناهار سوپ آش ساندویچ الان دیگه نمی‌خورم