هنوزم با شوهرت هس از کجا فهمیدی میدونی من هر شب قبل خواب ناخودآگاه تمام اذیتا پدرسوختگیای شوه ...
نه تابستون پارسال مچشونو گرفتم از طریق آپ که شوهرم به خطتش شارژ زده بود.یه شب شوهرمو تعقیب کروم دیدم رفت خونش همونجا عکسو فیلم گرفتم از همه چی و بعدش شدم اتشفشان واسه جفدشونم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب طلاق بگیر 😏😏😏😏هم خرو میخواد هم خرما هم زندگی ارومش هم عشق و حال.....همشم دروغ
این آدما مریضن تنوع طلبن ذاتشون کثیفه وگرنه به قول شما طلاقو برای امثال اون خانوم گذاشتن یا اصلا برن با پسرای مجرد دوست بشن قشنگ میان خراب میکنن وسط زندگی متاهلا
چه جوری تونستی عکس و فیلم بگیری عزیززززم چه صحنه بدی رو دیدی خیلی سخت و غیر قابل تحمله
اون موقع که تعقیبش کردم داغ بودم که دارم مدرک جمع میکنم حیصیتشو پیش خانوادم و خانوادش ببرم چون تو لحظه ازش متنفر شده بودم خیلی ریلکس بودم ولی از فرداش یاد خاطراتمون دیوونم میکرد هی از حال میرفتم که چه بلایی سرم اورد.به من گفت میره باشگاه ولی میدونستم قرار دارن با اسنپ تعقیبش کردم وقتی رفت خونه زنه عکس گرفتم.حتی زنه از پنجره نگاه میکرد عکس گرفتم که مدرک قوی داشته باشم برای طلاق